Mitt lille hjem.

 
 
Tack för alla fina saker familjen <3

8 rätter med kärlek.

Jobbade igår på Grims, och jag säger det igen. Gå upp 05.30 haha. Skjut mig va jobbigt det är. Hur som. Trodde jag skulle sluta klockan 2 och precis när jag ska gå kommer chefen, nejnej Johanna. Vi ska smaka av menyn nu, 8 rätter. Andra resturang ägare kommer, du får servera. Hjälp. Nervigt. Men okej. 
Jag gillar mitt gamla jobb absolut, men den här maten är ju en miljon levelar högre (och en miljon kronor dyrare). Dom lägger upp maten med pincett och mer eller mindre mäter med linjal för att allt ska vara så perfekt. Men det bästa av allt var att dom hela tiden gjorde en extra rätt för att den skulle fotograferas. Och vem fick äta upp det? JAAAG :) Helt klat värt. Åt val, kungskrabba, pilgrimsmussla, hummer, anklever (bästa som finns) och 5 rätter till, kom knappt ihåg. MEN, desserten. MMM dom har gjort någon form hjortrondessert som smakar kärlek. Och så vill dom att man verkligen ska få en skogskänsla när man äter desserten. Så vi ställer ut en vas med granris, och torr is i botten. Så häller man kokande buljong över som dom gjort av granris. Så blir det som häxrök som flyter på bordet och så luktar det, just det, granris. Super trevligt alltså. 
Hursom, idag har jag bara vart hemma, är jätte seg. Tänkte dock pallra mig till gymmet nu. Skeppohoj! 
 
 
 
Snart dessutom mina vänner, kommer jag hem. 16-31 oktober. Varav en vecka ska spenderas med världens bästa familj på Cyprus. Och tack för att ni är bäst och fixat hela våran lägenhet till ett hem<3

RSS 2.0