godmorgon.

Klockan 8 har jag fått för mig att gå upp varje morgon, oavsett vad. Nu har jag druckit kaffe och ätit en avis och tänkte snart bege mig ut i rusket för en PW. Sen funderar jag på att sola med, om jag hinner :)
Jag börjar jobba klockan 12 och slutar 19.45 och då blir det racer fart hem för att sedan åka in till Göteborg. Vi är ett gäng på 10-12 pers som ska in och discobowla ikväll, WIEE! Till och med en buss är fixat som ska ta oss fram och tillbaka, perfekt!
Blir ganska lugnt med alcoholen idag för jag börjar jobba 8.30 imorgon igen.
HEJDÅ

Fortfarande billös.

Så typiskt, idag åkte jag och pappa till Göteborg för att äntligen köpa en bil. MEN, förstås, precis innan vi kommer fram ringer gubbjäkeln och säger att han precis sålde den till en annan. Spö ska han ha! Fy va sura vi blev. Men men, det var väl inte meningen att jag skulle ha den bilen..
Nu håller jag på att göra gulasch soppa, och snart kommer Hanna hit och ska äta det med mig. Bra avslut på dagen iallafall:)
Kram.

kvällsmål.

Till kvälls mat idag blev det stekt halloumi ost som jag har penslat med ägg, strött sesamfrön på och sedan stekt på låg värme i några minuter. Till det tog jag lite grapefrukt, bland sallad och tomat. Och jag ringlade även lite honung över osten. Jätte gott och man blir jätte mätt på osten.

Letsgo.

Nu drar jag till gymmet. 1 mil tänkte jag ta mig fram på diverse maskiner. Bandet, crosstrianern, cykel och rodd. Sen lite mage på det.
TAGGATAGGATAGGA

Perfekt söndag.

Storstädat hela lägenheten. Druckit kaffe med Jessica. Färgat mitt hår. Myst i soffan. Mamma och Beccis har vart här på visit. Ensam mamma söker har gått på tv:en. Stefan har haft en ledig kväll <3

Imorgon drar jag igång veckan med ett pass på gymmet, sedan ska jag kolla på bil. Det är inte lätt att bestämma sig. Men snart köper jag första bästa. Är i världens största behov.
Veckan som kommer är helt fullspäckad. Känns härligt. Jobbar tisdag-lördag, ska på inflyttnings-fest och har 1 år med min ÄLSKLINGGGGGG! Som är det bästa och allra mest underbraste som finns!!!!! WIE
Nu ska vi snart sova i våran nya gose säng:)

Tips.

Byt ut lasagne plattorna mot zucchini istället. Mycket godare och mycket nyttigare :)

Världens gosigaste

Min pärla sover som en stock i soffan, hur go är han inte då?! :)

Choklad-Kalas

Idag var jag och Steffe på choklad-kalaset i Göteborg. Och MUMSMUMS, det var det bästa på länge. Åt nästan ingen frukost så jag kunde äta så mycket choklad som det går:)

Jag fick äntligen smaka på macarons, det var en besvikelse!!!!!!
Det var jätte mysigt och himla gott :)

Long time, no seeee

Jätte längesedan jag uppdaterade min blogg. Men för tillfället går all min tid till jobb, träning och till att pussla ihop så att jag ens ska hinna med det. Men idag har jag en förmiddag ledig, ska jobba halv 5-10 på Wallhamn ikväll :)
Så nu på förmiddagen lagar jag ett storkok med tomatochrödlins soppa och ska till gymmet och pumpa mina biceps, triceps, bröst och axlar. Har helt grym träningsverk i magen sen i förrgår, men jag älskar att ha träningsverk :)
Min höst verkar bli fullspäckad med jobb vilket är helt fantastiskt. Och i lördags bokade vi resa, jag och min älskling. 3 Januari till 18 Februari åker vi till Asien. Med start i Bangkok. Våran resa är dock inte planerad, men Filippinerna och Japan är dit som jag skulle vilja åka allra, allra mest. Men vi får se, kanske stannar på Thai-stränderna i 7 veckor om vi har det för bra:)
Nu måste jag kila igen! HEJMEER

Så sant Så sant.

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ångest.
Så älska dom människor som behandlar dig rätt och glöm dem som inte gör det. Tro på att allt händer av en anledning, och om du får en chans, ta den. Om den förändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, dom bara lovade att det skulle vara värt det.
Det kommer komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, det finns en anledning till varför dem inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen att få ditt hjärta krossat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer också krossa hjärtan så kom ihåg hur det kändes när du var sårad.
Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer gråta för att tiden går för fort, och så småning om kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du aldrig varit sårad. Eftersom alla 60 sekunder du spenderar, är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra på.
Kyss passionerat, spela hårt, förlåt snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ångest. LIVET ÄR FÖR KORT FÖR ATT VARA ALLT ANNANT ÄN NÖJD.
Det kommer komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, det finns en anledning till varför dem inte klarade sig till din framtid.

RSS 2.0