Livet rullar på och regnet öser ner.

Jag har vart ledig i tre dagar och regnet bara forsar. Egentligen tänkte jag att fasen vilken otur, men vände på det. Va skönt. Man behöver inte göra så mycket vettigt. Eller vila för mig är förresten sjukt vettigt. Så det gjorde jag hela dagen igår. Sen har jag powerwalkat massa och premiär kört idag på gymmet. Vilket skämt jag var va. Haha. Brukade alltid springa 3 km efter alla pass när jag tränade som mest för 1,5 år sedan. Då låg jag på runt 4,30/minut. Nu låg jag på 6/minut. Och dessutom var det det jag startade med detta passet.
Men vilken morot.
Både jag, Josse och Lisa vill ju träna. Så nu kör vi. Det var ändå superkul och härligt.
Annars här i Oslo, hänger med Josse, Emelie, Lisa, är på stan, promenerar, kollar, jobbar. Har inte vart ute alls egentligen. Mer typ ett glas vin och lite gött häng några gånger.
Imorgon öppnar en helt ny klubb breve oss, då ska vi alla dit. Men det blir relativt lungt då jag jobbar söndag.

Det var väl alles, har laddat min kamera nu med så nu ska jag börja dokumentera i mera bilder.
Hejsålänge.

Winners never quit and quitters never win.

Hola amigos. Om det går bra på jobbet?
Det går, och jag tycker det är hur kul som helst. Jag är såklart in bäst, än. Eftersom jag bara jobbat fyra dagar på en resturang. Men jag känner att jag gör det bra ändå.
Igår klickade jag så sjukt bra med ett långbord på 20 personer. Dom var glada, jag blev glad, vi hade kul. När dom fick reda på att det var min fjärde dag på jobbet ställde sig alla upp och applåderade och tyckte jag var såååå flink.
Jag blir tårögd varje gång jag kommer å tänka på det. Hur fint. Det gav mig mycket pepp och gjorde min dag.

Annars här i Oslo, nu ska jag, Lisa och Josse dra ut på stan och kolla lite i butiker. Än så länge har jag inte dratt mitt kort en ända gång. TIPPPS e gött.
hej

Some people just exist, that`s all.

Men det gör då fasen inte jag. Jag lever då mitt liv på bästa möjliga sätt. Just nu känns det som jag är helt pånytt född, sjukt mycket energi och med ett leende som bara sitter på mina läppar, utan att jag ler.
Oslo, jag tror det här är mitt nya ställe. Stora städer är ju det bästa jag vet, inget snack. Och här. Jag vill gå hem efter 180 jobbtimmar bara för att inte missa en liten micro sekund av vad som sker här. Jag vandrar på gator med rörelse dygnet runt. Det finns folk av alla slag. Inspiration, över allt.
Alla människor är olika, trots det, är jag helt övertygad om, att sättet jag lever mitt liv på, det är det ända jävla rätta.


DON’T BE A WOMAN THAT NEEDS A MAN. BE A WOMAN A MAN NEEDS.






Mycket stress, men mycket kärlek. Är bara hemma i några få dagar, innan mitt nya liv börjar igen. Försöker träffa alla  som ger mig mycket energi.
Igår åkte jag in till Hanna i hennes helt galet fina, nya lägenhet. Och balkongen, där vill jag bo. Så fint.
Idag fortsätter jag att pricka av min att-göra-lista innan jag drar. Tvätta hundraåttiotvättar, städa bilen, träffa mina nära-kära, styra upp grejer, hejåhå.
Det är rätt gött att vara hemma och hade gärna vart hemma några extra dagar, mest för å slippa göra 100000 grejer varje dag. Men utöver det känner jag bara att va fasen gör man här. Det blir ännu mer påtagligt när man åker bort å kommer tillbaks. Nej, det här är inget för mig. Blir alldeles för rastlös när det inte händer mycket grejer.
Oslo blir grymt, jag känner det alltså.


RSS 2.0