effektivt.

Idag har jag först varit i backen, sedan ringde björnen och tvingade med mig till gymmet. -"Meeh, nää ja har precis målat naglarna, jag kan inte".
-"DUhu, jag hämtar dig om 10". Sagt och gjort, mage, rygg och axlar fick det bli. Underbart härligt premiär pass. Vad jag älskar att träna. Jag älskar det. Jag tycker träningsverk är fantastiskt dessutom. 
Hursom, när jag kom hem var huset fullt med härliga människor och bordet fullt med american pancakes och glass. MEN, eftersom jag har sån grym vilja, avstod jag och tog en burk makrill i tomatsås, såååå gooottt.
Nej okej, där gick väl gränsen lite över hur mycket man kan vända sina tankar. Men det känns bättre:)
Kommer sova som en prinsessa!

Kramåhej.


Godmorgon.

5 km joggingtur innan frukosten är precis averkad. Heja Johanna. Härligt som tusan var det oxå. Tänkte att jag ska försöka ta mig utt två gånger i veckan i två veckor till. Innan jag ökar till 3 dagar i veckan, och sedan längre sträckor. Tänker inte lägga för stor press på mig då jag vet att jag kommer tappa det. Så vi kör på lite lagom nu i början.



Ser lite ut som stans psyko med mina gröna ögon på den här bilden :)

thursdayevvee






Nu blir det ett glas rödvin med 50 Kent på Agstams. Alla dagar i veckan, är allt okej. Enkla regler här uppe. Underbart.

Hemligheten.

Vad tror ni, om det där med tankar. Handlar allt egentligen enbart om vilken inställning man har. Eller är det faktiskt så att vissa människor varken kan eller lyckas med saker?!
Jag har läst ut boken The secret, och man kan ju välja att tro på vad som står eller helt enkelt skita i det. Jag tycker bara att det verkar som att hela livet blir så sjukt mycket lättare om man väljer att tro på det som står. Allt handlar om att vända sina tankar. Och jag tycker det verkar så sjukt klokt. Typ ett exempel.
Jag tänker alltid varje kväll att jag ska ta en promenad innan frukost när jag vaknar. Vilket inträffar imellan åt. Men jag har alltid tänkt att jag är en sån människa som måste äta frukost innan jag kan göra något, jag mår så sjukt illa annars. Och när jag väl ska kliva upp på morgonen är jag så sjukt trött och tänker att fasen va jobbigt, jag orkar inte. Stänger av larmet och går och lägger mig.
MEN, igår kväll tänkte jag så här. TJOHO, imorgon har jag så lång tid på mig på morgonen att jag hinner ta en jogging tur innan frukost, det ska bli så himla härligt. Och sen ska jag sitta och äta en lång frukost. Och det kommer bli så himla enkelt. Hejåhå, studsa upp från sängen, har inte sprungit sen förra året men tänkte att det här grejar jag lätt som en plätt. Och jag sprang, och jag log fasen i motvind med snö piskandes i ansiktet. Jag tänkte bara att bra med motvind, mera motstånd. TA IIIII.
Förstår ni vad jag menar.
Jag tror man ska ge fasen i att sätta fel på folk. Jag tror tillexempel att man förstör för sina barn om man säger till dom att dom har svårt för att koncentrera sig, dåliga på att läsa, kassa i fotboll typ så. Ge dom någon form av "namn" på deras svårighet. För då kommer dom tänka att, aa fast jag kan inte detta. Jag kan inte läsa. Och då kommer dom aldrig lära sig att läsa. Jag kan inte koncentrera mig, och nej då kommer dom aldrig ens försöka. För dom kan ändå inte. 
Jag tror stenhårt på att det är så. Det finns inga underbarn. Dom har bara sån sjuk vilja, och är så preppade med att "det här är du bäst på". Och så blir man det.
Alla väljer precis hur dom vill vara.
Jag har sagt och hört att jag mått dåligt, haft ångest en längre tid.
Jag har bestämmt mig, jag mår as bra. Och jag har inte alls någon ångest. Finns inte. Jag är så sjukt glad och lycklig här uppe i Hemsedal. Jag känner lyckorus i min kropp varje dag, och jag studsar runt på mitt jobb. Min liv, det är fantastiskt!
Bara så ni vet.

Ni får ju tycka vad ni vill, men jag tror helt klart man kan börja med att tänka om. Sudda bort allt som hänt och inte ha det som några jäkla ursäkter till hur man beter sig. Dålig uppväxt, bokstavskombinationer hejåhå hit å dit. Fuckit.
Nu ser vi till å blir bäst, på allt!



För jäkla snygg är jag också. Hejmeer!

Isklättring







Var uppe och hoppade tidigt imorse, hela la familia skulle isklättra. Sjukt kul och jätte mysigt. Och jobbigt. Men kul. Bra initiativ. Dock inget jag skulle ta med mig en framtida dejt på, då man var tvungen att se ut som ett ägg. Men som sagt, sjukt kul.
Livet är fortsatt härligt här i Hemsedal iallfall, trots att lillasyster åkt hem. Det var bara så himla härligt när hon var här. Då jag återigen fick klart för mig att det finns ingen som jag har lika roligt med. Och det spårar som det gör med ingen annnan. Och ingen förstår mig lika bra.
Jag borde alltid göra allt hedanefter i livet med lillasyster vid min sida.

Det gick utför, i dubbla bemärkelser igår.















Afterski är det roligaste som finns, i hela världen.

Underbart.








Varsågoda, lite härliga bilder ifrån igår. Alla party bilder kommer senare. Harregud, va kul jag hade igår. Vi har skrattat hela morgonen. Först var vi på skarsnuten och tog en öl, sen blev det skistua, där det var liveband och det blev några (kannor) öl, sen stavkroa, där vi dansade på borden tills det stängde och sist blev det taco buffe med 20 killar i ett hus längst upp på toppen. Roligaste på länge.
Nu blir det backen igen, hejs!

En bransjefest på Stallen.


























Kvällen avslutades med att jag återigen konstaterade att genväg är senväg.

Jobb.




Dags för jobb, och idag spelar Arsenal-Milan, vilket innebär att det kommer bli mycket att göra på jobbet:) Sen efter det är det bransjefest på Stallen, som ligger i samma byggnad som jag jobbar i. Så där tänkte jag sätta mig och ta en öl efter jobbet idag. Så ser mina planer ut. Och imorgon kommer min SYYYYYSSSTEEEEEEEEEERRR!

Some people call it valentaines day, I just call it Thuesday.

Kram på er alla där hemma, familj, släkt, vänner som jag tycker mycket om <3
Själv har jag jobbat mig igenom hela dagen, vilket jag inte alls har något emot. Har haft det bästa sällskapet bestående av Mikis, men oavsett. Det där med alla hjärtans dag, jag hoppar gärna. Jag hatar överraskningar och sånna dära fjomperier alltså. Mys är bra, godisskålen, myskläder, film och ner i soffan. Blommor, små presenter, pinsamma middagar och allt vad det hör till går fet bort. Jag är väldigt oromantisk och kan på sin höjd tända ljus för att göra det mer romantiskt. Eller nää, det är egentligen också för att det ska bli mer mysigt. hehe.
Nu ska jag sova, och imorgon är det återigen dags för jobb.

Måndags unning, deluxe!

Vilken underbar dag jag har haft. Började med att åka till Gol och köpte en kamera. Känner att jag verkligen måste föreviga allt som sker. Och tur var väl det, vilken underbar eftermiddag jag hade sedan. Vinprovning, middag och sedan lite efterparty som inhöll ukelele, cupcakesbak och choklad frossing. Gotterier, som norrmännen kallar det.













moor

Här är boken jag önskar få bli levererad hit på torsdag med Beccis:)





Fragment av den stora hemligheten har funnits tillgänglig i många berättartraditioner, i litteraturen, inom religionen och filosofier i århundraden. Nu finns för första gången alla pusselbitar samlade i en bok som kan vara livsavgörande för den som tar in budskapet. The Secret – Hemligheten innehåller praktisk kunskap som gör att läsaren får en större förståelse för och insikt om hur man blir mästaren i sitt eget liv.

I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv.

The Secret innehåller visdom från samtida lärare och inspiratörer – kvinnor och män som är läkare och medicinare, psykologer, historiker, teologer och vetenskapsmän, samt ledande inom näringsliv och ekonomi – som har använt sig av hemligheten för att uppnå hälsa, välbefinnande och lycka. Genom att börja tillämpa kunskapen i The Secret visar de hur sjukdomar kan botas, hur man kan uppnå bättre levnadsstandard, bemästra hinder och begränsningar, samt nå dit många vanligtvis anser vara omöjligt – sina drömmars mål. Boken är svaret på vad många hoppas på – ett skifte på vilket sätt människor i hela världen tänker, går från ord till handling och därtill bemöter varandra.



:)

Va goa ni är, jag blir väldigt glad och tycker det är himla kul att läsa alla era kommentarer:)
Nu är helgen över för alla er där hemma, men för mig har den precis börjat. Söndag för mig är eran fredag skulle man kunna säga. Har precis jobbat igenom en helg som har vart helt galen. Tror aldrig jag har vart med om att det har vart så mycket att göra. Och dessutom är det lite dom värsta människorna som har varit uppe och besökt oss denna helgen. Kan ni gissa vart jag tycker det värsta folket kommer ifrån? Just det, Gööötte jävla borg!
Firma resa med gubbarna till Hemsedal vettu, lämna hövvet å kärringen där hemma. Du vet, jag har änna vart gift i 16 ååår. Det är la längre än du lilla gumman har levt. Gött döö, massa ööööl ska vi ha. Lilla gumman, kom å sitt lite i mitt knä då. Du va la en en jävla snygg dam dööö. När slutar du ikvälll dåå. Alllt ee så jävla dyrt här i Norge vaaa, hareguud. Göteborg vettu, det e göttt!
A ni förstår ju, bara sånt folk. Dom jag ogillar mest kommer från samma ställe som jag själv. Men det finns väl en anledning att man flyttat där ifrån. Å andra sidan är det väl ingen gång dom tappar det så mycket som när det är semester. Framför allt skidsemester med gubbarna;) haha.

Nu är det söndag hursom och tror jag bara ska vara hemma och ta det lungt. Ingen utgång idag, har dragits med förkylning lite för länge så tänkte bli kvitt den först. Och imorgon är det ju dessutom vinprovning, vilket jag ser mycket framemot. Sen är det två dagar till med jobb och seeeeeeennn, kabooooooom, finbesök av min älskade lillasyster.
Är hon lika söt som du? Frågar dom mig här uppe, nähe, hon är det sötaste som finns. Waaa, tänker alla. Går det? Japp. Så håll i er i helgen alla, försök å håll er kvar på borderna på afterskiin på fredag. Dags för systrarna Jos att göra det dom är bäst på :)





Cheers!

fråga stjänorna om när.























Det går då inte en dag utan att man kollar tillbaka på den underbara resan jag och fantastiska Mikaela har gjort, vi tittar tillbaka och skrattar. Va mycket roligt vi hade. Va många platser jag besökte och så mycket det känns som jag har "bockat av" av saker i livet som jag vill göra.
Jag lever lite i en cirkel och i en tredjedel av den cirkeln är min tanke att jag ska ha tjänat ihop så mycket pengar att jag kan uppfylla mina drömmar. Resa, uppleva, träffa nya människor, lära mig och även någonstans komma på va fasen jag ska göra sedan. För vad ska jag göra sen?
Jag har en miljon saker som jag tänker att jag skulle vilja göra. Men på senare tider har jag någonstans kommit på att jag älskar att skriva. Och människor uppmuntrar och uppskattar mitt skrivande. Ja, jag känner lite att jag får allt jobbiga och allt bra ut ur kroppen, fast på papper och så känner jag mig lite lättare.
Journalist då, det kanske vore något för mig. Sen inom vilket ämne det skulle skrivas om har jag ingen aning om. Jag älskar kläder, smink, politik, träning, känslor, kärlek, resa. Skulle kunna skriva om det mesta. Eller engagera mig i det mesta. Jag vill beröra någon i mitt yrke tror jag. Få folk att tänka till lite.
Och så tänker säkert många såhär, hm, journalist. Det vill alla bli, det är omöjligt.
HA! Vet ni, jag har en sån sjuk bra egenskap. Bestämmer jag mig för något, så ska jag bli bäst på det, och så är det med det. Jag skulle aldrig nöja mig, nöja mig med det lilla. Komma halvvägs. Nepp. Ska det vara så ska det. Bestämmer jag mig för att engagera mig i politik en dag, så kommer det sluta med att jag är statsminister. Lite så;)
Det här är bara en liten tanke som jag har. Att jag har funderat ett längre tag att vad är jag bäst på. Vad tycker jag är roligt. Och skriva är kul.
Bestämma och styra upp, det tycker jag med är roligt. Älskar att få ansvar. Någon form av ledare kanske. Chef. -Ähh, måste ringa chefen och kolla. Och så ringer det på min telefon;) Hehe.
Jag är så sugen på att sätta mig ner och plugga, bli lite seriös och verkligen bli något. Och det är något som jag ska göra. Men inte än.
Först ska jag resa mera, så jag har sån fet erfarehet i baggaget. Träffat alla möjliga sorters människor. Och vart med om allt mellan himmel och jord. Tror att det är sjukt bra studier inför dom riktiga studierna. Faktiskt.

Och så sattes alla mina tankar på papper igen. Och så lovar jag att alla ni har flinat när ni läste om att jag skulle sluta som statsminister. Men jag tycker man ska ha höga mål. Det är inte riktigt jag att tänka att, äh jag skulle nöja mig med att bli en liten sekreterare i kommunalrådet på Tjöööörrrn. Nej, det är inte direkt jag. Siktar högt och skulle aldrig nöja mig.
Godnatt!

If it makes you happy, do it. If it doesn`t, then don`t.

Simple as that.








Well, at least, It sounds very simple. But I know that it`s not.




RSS 2.0