pyjamasparty.

För det första, ska jag bara påpeka mig själv lite. Vilken sjuk särskrivning jag gjorde i förra inlägget i rubriken. Någon som tänkte på det?! Va jag skratta när jag såg det, haha.
Hursom.
Igår var jag med 10 vänner och åt 3 rätters på kjökken. Carpaccio, oxfile och sjokladefondant. Det var så gott. Efter det gick vi hem till oss, la ut alla madrasser och kuddar i vardagsrummet och kollade på film tills vi somnade. Jätte mysigt.
Jesper tyckte förövrigt att det var en sån bra idee. Varför har vi inte kommit på det här tidigare? Tänk va kul vi kunde ha i dom andra rummena. Haha.
Nu är jag på jobb, och jobbar tills på söndag.
Heeejdå.


Varför är det alltid precis lika dant.

Visst är det så, oavsett vad man gör, att i slutet kommer man på, -Gud va jag gillar er människor...
I nian blev jag som tightast med min klass, sen började jag frisör och sista terminen blev vi som tightast. Och nu, sista dagarna i Hemsedal, så kan jag och mina sambos knappt vara utan varandra.
Går Kalle och Alex, vårt lilla par i huset, och lägger sig i sängen, springer vi andra tre efter och hoppar på dom. Alldeles nyss började jag baka lite, och när jag häller upp allt i formar står hela huset i en liten ring runt och kollar på. Sen när jag var färdig fick alla varsinn slev och fick smaka på smeten.
Nu sitter alla i huset på golvet i köket, och inatt har vi bestämmt att alla ska lägga ut sina madrasser och kuddar i vardagsrummet, och sova där. I världens största sked lixom.

Jag kommer sakna mina sambos. Det är så härligt att bo här allihopa. Och dessutom, kommer jag och Mikaela bli särbos nu. Det känns ju lite sjukt, vi har fasen bott ihop sen 19 oktober.
Jag kommer nog automatiskt ropa på henne när jag är i Oslo. MIKIS, KAN JAG FÅ EN HANDDUK? Inget svar. Nej just det, vi har ju nästan skjilt oss lite.
AA, en underbar säsong har det allt varit. Fast jobbet har vart as tråkigt. Men mina härliga vänner har gjort min säsong fantastisk. Det ska bli skönt att åka härifrån, för jag känner mig väldigt färdig.
Men jag får ändå alltid separationsångest. Jag får ju dock ångest när jag ska slänga ett tuggumi och kan känna att, fasen detta ser jag aldrig igen. Så att man ska skiljas här ifrån nu det är väldigt tråkigtttttttt.

Hursom, ikväll ska vi ut och käka 3-rätters middag på kjökkenkroken. Alla gooda.
På mådag kommer jag hem, en sväng.
hejdå.

sool.




Helt sjukt härligt och häftigt att kunna sitta i solen och gotta sig en eftermiddag, samtidigt som man faktiskt kollar när solen går ner bakom snötopparna. Sjukt konstigt.
Vår i dalen och vinter på toppen.
Idag är det dock fullständigt snökaos, usch!





After Beach

Och igår var det dags igen, för den årliga after beachen. Livsfarlig fest. Stavkroa fylls upp med pooler, hängmattor, palmer, vattenpistoler, blöta männsikor, fulla människor, nakna människor och dans på bord. Bra kombo? Nej. Kul? JA :)
Började dricka runt två, lite beerpoong hos oss. Vidare till cafèn för mat och sen till Stavkroa för fest. Klockan 11 på kvällen är det klart, å då går man och lägger sig. Så jäkla bra. Dock har jag haft sjukt svårt att sova inatt, så har suttit ute med täcket om mig och bara lyssnat på det tysta ungefär. Det var härligt. Gick sen runt 7, med mitt kalla täckte, la mig och lyckades sova till 10 iaf.

Här får ni lite bilder, och ja varnar lite, lite.












Det var så varmt och fuktigt i lokalen, att det inte gick att ta bilder. Blev helt immigt. HURSOM, kul var det. Sista afterskiin för iår:( Nästa vecka åker jag hem, va fort det går vaa..



snapshots.

And I am now heading off to Oslooooo
tjohoo




BYEE

mysfrukost.

Det är härligt att vara hemma, mamma fixar mys frukost och min söta mormor kommer och joinar oss. Härligt härligt.





Mormor:)


London.

Hemma ifrån London, underbar glädjeresa. Mycket shopping, mat, vin, promenad, skratt och åka tunnelbana. Älskar London.





Som sagt, hemma igen i några dagar innan jag åker tillbaka för att göra slutspurten i Hemsedalen.
Hejs.

beer poong.










Gött onsdags häng med beer pong.

Prettie pretty





Det är då vackert i den här lilla byn alltså.

Johanna`s Kino

Efter jobbet igår fixade jag lite bio på Experten(stället där jag jobbar). Bjöd in lite kära och myste med nybakat. Perfekt!




Myspys. Nu ska jag snart till jobbet igen. Kommer försöka jobba som fasen nu sista månaden. Så jag får feting lönen i maj.
Hejs.

så mycket bättre

Sladden är hittad, tjoo.
Har idag, återigen, bevisat att jag är bäst på bowling, sagt hejdå till kära vänner som åkt hem(hatar att det börjar närma sig slutet), promenerat, solat, tvättat.
Hejåhå va grym jag är!
Imorgon är det afterski med tema TOGA:) KUL!


FLAX

Jag har sådan flax för tillfället. Allting bara löser sig. Jag har fått jobb på en resturang som folker säger att vaaa, där?! Du kan inte tacka nej. Och en lägenhet i ett område med samma reaktion. Hur tusan lyckades du fixa den? Som jag sagt förut, har jag bestämmt mig så!
Precis vad jag behöver, jag är så taggad inför detta här nu alltså.
Dåligt på bloggen då, sorry för det. Det har vart påsk och jag har jobbat för fullt. Ikväll är det tre rätters som belöning som står på schemat. Sashimi, torskrygg, sjokoladebrownie med vaniljeis.
Jag mår bra! Livet är fantastiskt.
Ska städa mitt rum nu och se om jag hittar mitt batteri till min kamera så jag kan låta er vara med i mitt liv lite mera.
Hej!

RSS 2.0