Goooodie

Jag älskar Toves låt :D

Nytt!

H&M

Mys.

Kaffe och en bulle tog jag på lunchen idag, mitten är goodast:)

dagens lunch.

Purjolök, kyckling, paprika, morötter, zucchini, kokosmjölk ock lite rödcurry :) Fantastiskt gott!

Blåbärssmoothie

Blåbärssmoothie gjorde på blåbär, kesella, mjölk, proteinpulver, linfröolja och kardemumma:)
Godmorgon!

pistachia.

I Helsingborg låg den bästaste godisbutiken jag vart inne inne. Tusen sorters nötter, massa lösgodis, glass, bakelser allt man ville ha i en sådan butik. Expiditerna hade rosa hattar och färglada scarfar och jag kände mig som Pippi i den butiken. Helsingborg var en bra stad :)

Tack:)

Stefans mamma och lillasyster har varit i Grekland i en vecka, och idag när dom kom hem så fick jag en present. En jätte fin ring :) Dom finaste smyckena är dom man hittar utomlands, dessutom är man ensam om att ha dom. Tack så mycket Kiran :)

En dag i Helsingborg.

Vi har varit i Helsingborg idag och lämnat tillbaka Stefans bil, men nu måste jag rusa igen. Hej!

today.

Idag ser jag ut såhär :) Men måste verkligen införskaffa mig en ny plattång. Mitt hår ser helt gaallleeeet ut!
Nu drar vi till Helsingborg. Hejdå!

eyeliner.

Bäst och prisvärd. 95 riksdaler, enbart. Har använt denna i säkert 7 år och aldrig bytt märke :)

kvällsmat.

Steffe tog på sig att laga kvällsmat idag, och såhär lyxigt blev det ;) Men jag klagar inte, för jag slapp:)

oil control.

Den är tillbaka i mitt badrummsskåp och den tar alla rekord. Världens bästa ansiktskräm helt klart!

Ni hittar smink och produkter mycket billigare på donnabeauty.se. För er som är juicy tubes freak som jag, så kostar dom bara 149 kronor där, istället för 220 som ute i butikerna :)

present från mormor.

Fick två super söta ljus eller "lullull" som min mormor kallar det för, i en liten sommarpresent av henne. Passade perfekt i mitt lila inreda badrum :) Tack mormor!

flickorna kanold.

Något av det bästa med att åka till staden är att gå in i saluhallen och handla choklad ifrån flickorna Kanold. Den med havssalt är kanon god!

The city.

Nu drar jag till stora staden :) Ha en bra dag!

oliver.

Kp jag är fast ;)


sköna söndag.

Jag och Stefan har precis ätit thai mat. Det var riktigt gott. Igår var vi ute, först var det förfest här vilket var riktigt roligt, synd att vi åkte härifrån nästan. Hade helt klart stannat kvar ett tag till. Men det var tur att vi åkte i tid ändå, kön till baden var sinnes lång. Där inne var det varmt och jääätttte mycket folk, men det var skoj :)
Idag på tv:en var det först glamourama maraton på morgonen, sen the hills maraton och nu kollar jag på the city. Snacka om perfekt söndag.

lite gästbloggning..


.... när jag var nere och hämtade min kamera förut passade jag på att smygfota Johanna. Har har ni beviset, hon jobbar!

/rebecca over and out!


kvällens kvällsmat.

Broccolisoppa toppat med fetaost :)

medelhavsbiffar.

Idag har jag gjort stor steket med pannbiffar. Helt egen påhittat recept men dom blev kanon goda :)
Jag har ingen aning om måttena, men här kommer alla ingrediensera.
Nötfärs
Lök
Ägg
Ströbröd
Babyspenat
Soltorkade tomater
Fetaost
Salt
Peppar
Tror det var alles, nu blir det gymmet!

paella made by me.

Mys kväll med mat som jag lagat, man kan inte beskylla mig för att jag inte ansträngt mig iaf, kokat egna musslor och grejer ;) Min härliga familj kom på besök med, alla tre. Och beröm fick jag för maten :) Nu är jag proppmätt och imorgon ska jag jobba.

Min mor och far på bild på slutet :)
Hoppas ni haft en bra kväll!

smoky grey.

Gråa någlar och stora guldiga ringar tycker jag är en riktigt snygg kombo. Måste bara införskaffa mer ringar, har för dåligt av den varan. Men får spara mig till London antar jag :)


Moules.

Det fanns fasen inga färdig kokta musslor, så jag får koka dom själv. Hur ska detta gå? Haha, det här kan bli en intressant paella det vill jag lova ;)

dagens outfit.

I mina nya skor, dom kommer ifrån DinSko :)

Steffo.

Här är Steffe med hans nya kläder på. Visst är han snygg?! Jag älskar skorna som sagt :)

PW.

Godmorgon! Nu ska jag ut på en PW, har precis håvat i mig kaffe och ätit björnbär, blåbär och kesella, lagom innan en PW. Idag ska jag och Stefan laga paella:) GOTT!
Hörs sen!

jippikayjei.

Godkväll hörrni! Sjukt opepp och tröttheten bara drog över mig. Jag som skulle på söndagsklubben idag. Ligger istället hemma ensam och bara chillar i soffan. Lyssnar på lugn musik och äter vindruvor och nötter. Min vackra pojkvän jobbar som vanligt.
Det är två saker som jag har glömt att berätta för er, det ena håller jag nog hemligt tills jag vet om jag får det ;) hehe och det andra är att jag ska till London den 1 september. Jag är så sjukt taggad inför några feta dagar med shopping att ni anar inte. Kom gärna med tips till mig för jag har aldrig vart där förut.
Hörs!

en gullig lapp.


Kaffe.

Härom dagen när jag kom hem ifrån jobbet hade Stefan köpt en present till mig, en kaffepress! Helt sjukt gott kaffe :) <3 Thanks baby!

burraplusbaden.

Godmorgon! Igår hade jag väldigt roligt, förfest hos oss sen burraplusbaden. KUL! Och dessutom vaknade jag nu och guess what?! Jag mår kanon bra, sjukt härligt.
Måste bara tillägga att andra bilden på Lisa har hon precis druckit 11 straffklunkar ifrån sin flaska? Haha
Hörs sen!

photobooth.

I väntan på att mina vänner ska komma tog jag lite egopics. Och jag delar givetvis med mig :)

Från och med du.

Hallelåja. Hur gick det med min blogg är min fråga?! Det finns inte så mycket tid till övers nu då jag jobbar intesivt. Men imorgon är jag ledig, och ikväll ska jag festa:) Jag Kp, Sofie och Lisa. Jag är taggad!!
Bjussar på min favorit låt för tillfället och ska försöka ta massa kort nu. HEJ

men jag har samma trasor på och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

kvällsmat.

Kesella och björnbär, precis som glass fast nyttigt!

MMMMMMM.

Steffes shopping.

Snyggt va?! Älskling fick även inhandlat en grå tröja med trekvarts ärm och en stor blå gosse kofta. Men ni får nöja er med bilder på detta :) Han är så nöjd med sina köp så! Skorna är mina favoriter helt klart :)

Macadamia.

Mina nya favoriter, så sinnes sjukt goda! :)

nya pjux.


Mina första höstskor är inhandlade. Och jag har ingen ångest över just detta. Höstskor. Trots att jag enbart legat på stranden 3 timmar sammanlagt en eftermiddag på hela sommaren så längtar jag efter mörkret, stickade koftor och kallare tider. komsikomsi.

shopping.


Godmorgon mina vänner! Snart blir det jobb för min del. Men kolla in ikväll igen så får ni se vad vi shoppade igår, blev en himla massa. Framförallt Stefan fick hittat sig endel. Vi åt massa gott och kollade på Incpetion, den var helt okej. Ha en bra dag nu så bloggar jag mer när jag får tid :)

PW.

Precis vart på en lång och härlig PW. Ska försöka komma igång nu efter att ha legat pall och käkat gotta i en vecka. Men nu så. En ledig dag till idag innan jag börjar imorgon igen på jobbet.
Idag är Stefan också ledig, tredje gången vi har en ledig dag ihop typ den här sommaren :) Det blir nog stan och bio. Vi funderade på Liseberg med men i detta rusket känns bio och lite shopping mer lockande.
Så ha en bra dag så hörs vi sedan :)

gröntärskönt.

Mina nya temuggar är perfekta!

härlig söndag.

Idag när jag kom hem ifrån jobbat stod det här framdukat hemma. Stefan kan när han vill :)

fixalitegrann.


Det var härligt att få fixa iordning sig lite idag. Jag och mitt hjärta var nere och åt lite lunch på Harrys. Det var mumsigt. Vi försöker verkligen klämma in all tid som går för att ses. Som idag en snabb vända ner till Harrys efter att han slutat ifrån Perstorp, snart åker han till Haddocks för att jobba hela kvällen. Igår när han slutade vid 2 åkte jag med han in till stan, där han skulle hämta sin Iphone, och sedan hem igen. Och då åkte han till Haddocks där han började klockan 3. Det är kvalitetstid det :) Men vad gör man inte för den man älskar!

smoothiesmoothie.

Gjorde en kanon god smoothie precis. I den var det honungsmelon, gul kiwi, linfröolja och vanilj youghurt. Fasen va god den var:)

lite love.


Ricotta och basilika.

Det här var ungefär vad jag mäktade med att laga idag. Pasta som kokas på 3 minuter. Ungefär så länge jag orkar stå upp innan det känns som jag ska stupa:P
Stek först bacon, ha i massa grädde, lägg i pastan, lite maizena redning, salt och peppar och käka sen. Det här var helt klart den godaste pastan jag köpt, sjukt god! Prova :D

breakfast.

Jag har hört att gul kiwi är den nyttigaste frukten av dom alla, stämmer det?

min kväll.

Tur man har Steffe när man mår dåligt, ställer till med mys kvällar och köper med sig thaimat<3 Då mår man faktiskt lite bättre!
mumsmums.

new in.

Fick hem ett paket på posten idag. Allting var perfekt!

ett jäkligt snyggt träd.

Det är farligt att vara hemma och vara sjuk. Internetshopping blir lixom det ända roliga underhållet. Har dock klarat mig än ifrån att klicka hem något. Men risk finnes. Får hoppas jag blir bättre snart. Tror bara att min kropp inte orkade mer nu. Lite vila och lite kärlek så kanske jag känner mig bra snart. Hoppasjag.

tjacka en jacka.

Idag vaknade varken jag eller Stefan fören 4?! Sjukaste någonsin, har aldrig sovit så länge. Känns som både han och jag hade lite sömn att ta igen:)
Igår hade vi förfest här och sedan blev det Burra+Baden. Jätte skoj hade jag :) Hoppas alla haft en bra helg! Imorgon börjar jobbet igen, yippie :)

RSS 2.0