Ny favorit.

Kimmono, Hm, London.

Torsdag.

-Stefan
-Avokado mackisar med kalkon och philadelphia ost
-Kaffe
-Gym, Rygg axlar
-Karin och Oskar
-Falukorv i ugn och mos
-Städa
-Pass med Mikaela
-Mat
-Vila, sova


Min dag.

Dagens Konstaterande.

En struts kan få mig att le.

12 September.

Hej! Världens regnigaste söndag är det idag. Vilket jag på ett sätt kan tycka är skönt, man slipper göra så mycket. Samvetet blir inte lika dåligt när man bara ligger i soffan. Men jag ska dock ha lite roligare än så ändå, min mamma fyller år idag. Så vi ska snart dit och äta mat och umgås, härligt :) Och sen ikväll är det inte helt omöjligt att vi åker in till Park Lane, eller hur?! :D

Runrun.

Haallelåja! Har precis varit ute och sprungit. Det var på tok för längesen, kändes som jag skulle dö på kuppen. Men jag klarade mig igenom min runda. Måste verkligen ut och springa mer alltså. Menmen, idag var ett steg närmare.
Snart blir det jobb!

shoppelishopp.

Köpte en ny ring och ny plånbok i London, snygga eller hur ? :D

topshop.


Klänning ifrån Topshop, London. Älskar den, brukar aldrig köpa klänningar så men den här gick då inte att motstå. Den var dock inte så enkel att fånga på bild, framförallt färgerna kommer inte till sin rätt. Men så här ser den ut på ett ungefär :)

mot jobbet.

I min nya hoodie ifrån Primark. BYE

shoooot.

Hej! Den här veckan är det en nystart som gäller. Nytt jobb, dra igång ordentligt med träningen, lite mindre godsaker och lite mindre fest. Känns helt okej att hösten kommer närmare så man kan lugna ner sig lite.
Igår började jag min träning ordentligt igen, mage, rygg och 25 minuter på löpbandet. Idag har jag vart ute på en PW och imorgon blir det gymmet igen då jag nog kör biceps, triceps, bröst och axlar. Så alla alla, nu kööör vi!
Men nu ska jag fixa mig och sedan iväg till jobbet. Jätte härligt när man bor i Stenungsund nu, då bussarna går varje halvtimme precis utanför dörren :D
Hörs ;)

Godmorgon.

Sitter och myser i soffan med morgonkaffe ifrån Harrods :) Godmorgon!

Allting behöver inte alltid vara som det alltid har vart.

Men det är sjukt skrattretande. Fast ändå jobbigt. Men jag är absolut inte ledsen. Utan bara lite mittimellan. Lixom.
Nu tar jag dubbla kliv.

mera London.

Hallo :) Bjuder enbart på London bilder för tillfället. Hoppas ni gillar det. Och ser hur härligt vi har haft det. Vi hann med väldigt mycket på våra 3 dagar men vi var otroligt effektiva, ingen direkt semester :P Men kul vare! Här ser ni Buckinham Palace och Hard Rock.

Portobello Road.

På marknad i London. Hur fina är inte dom blommiga tekannorna?

Big Ben plus London eye.

Allt är verkligen maffigare i verkligheten än när man kollar på bilder. Det var jätte kul att se faktiskt :) Men man åker dit, tar några bilder och sedan drar man, finns ju inte jätte mycket mer att göra lixom :P

shopp.

Gårdagens outfit och lite London shopping. Inhandlade mina livs första Converse faktiskt. Och Tunikan är från Topshop. Jag älskar Topshop i London, ville ha allt och kunde gå där inne hur länge som helst. Stackars Stefan :P

London.

Några bilder ifrån första dagen i London, det blev enbart shopping den dagen. Vilket var den roligaste sysselsättningen :)

million pieces of me.

Igår var vi ute, det blev Hamnkrogen. Har inte varit där på jätte länge, så det var jätte kul att komma ner en sväng.
Nu har jag precis vaknat, var en del sömn att ta igen. Har inte blivat så mycket av den varan på sistone. Men nu har jag nog en lugn vecka framför mig. Skönt!
Menmen, nu ska vi äta, KEBABRULLE :D:D wiee
Hörs!

HEJ

Jag är hemma ifrån London, fantastiskt himla jätte as bra. Kom hem igår, upp och jobba klockan 7 imorse, slutade 7 och nu ska jag festa. Min blogg tid är knaper. Men vi hörs!
Livet e gött!

LONDON.

Hallluu! Nu drar jag, till London. Fasen va taggad jag är. Har precis packat ner mina saker med. Alltid i sista minuten :P Men ska bara ha med mig hygien artiklar. Inte ett enda klädesplagg förutom det jag har på mig. För jag ska shoppa så hiimmmlllaaaa mycket :)
Ha det gött här hemma!
Hejdå ;) Haha

RSS 2.0