Happyhalloween.

Dagen bode jag o Mikis har bavat for, Halloween.
Hela Sanfrancisco ar galet och plotsligt kanns det som att allt ar tillotet. Jag kommer darmed losa in mig po mitt rum och stanna dar. Glom allt jag sagt med att det nogonsin skulle vara haftigt att vara har under Halloween. Det ar det inte. Det lurar massa monster bakom varje horn.

Menmen, nog om det. Idag ar det voran sista dag i Sanfran. Det kanns lite som mitt hem har po hostelet. Bott har i 10 dagar nu och trivs som fisken i vattnet. Eller som Johanna i USA kanske man ska saga, jag ar kar i landet. Men nu kannner jag mig nog ganska fardig i Sanfran. Tror jag bockat av allt fron min lista har. Sett allt som moste ses, gjort allt som moste goras. Nu aker vi vidare, vi for en bil imorgon och kommer starta voran roadtrip. Down the coast.


Ocean Beach



GoldenGate Bridge


Snowboard tavling mitt i Sanfran


Basket



Alcatraz

Litet plck av alla bilder, nu ska jag hanga tvatt. Tjoho!


Punktering i Sanfrancisco.

Igor, mina vanner. var den varsta, men den roligaste dagen hittils. Cykelturen gick sodar, jag fick punktering po min cykel. O det roligaste ar att jag har lyckats filma det. Man hor po den andra filmen hur det loter Pang, och sedan sager jag OJ. Men fattar inte, soklart, o fortsatter cykla.
Precis do ska jag bromsa o holler ner kameran mot dacket, och man ser hur luften borja forsvinna, haha. Kolla po detta, det e as kul :)












Jag kan ju as garva at detta nu i efterhand, men fyfasen vilket slit. Hela dagen gick till att hitta en himla butik o fixa cykeln po. Och nar vi var klara var klockan 5, so do fick vi cykla hem igen.
Vi fick med andra ord inte se nogonting, och dessutom betala det dubbla for cykeln.
KUL!
Restereande tid ska jag ga. Overallt.

Hejs.

En dag i Sanfran.

Va jobbigt det ar att hora sig sjalv, jag loter som en bebis. Men men, lyssna och las allt jag sager/skriver med lite ironi.
puss.

FranSan.

Hejhej!
Nu kanns det som att vi po riktigt har startat varan resa. Nu ar vi namligen i Sanfransisco. Man kanner direkt att man har kommit till en storstad. Det ar hogre puls, snyggare folk och mycket mer att gora.
 
Men det jag kan saga an so lange om staden ar att det ar valdigt mycket hemlosa manniskor overallt. Och det ser helt forstorda ut, igor sog jag den ackligaste kvinnan ever. Hon va helt blek, kanske runt 30, helt skinny, och var helt nerdrogad. Kvinnan satt ner po huk och man sog att hon sog lite andra grejer an vad vi andra gjorde. Jag kan inte riktigt slappa det, har en liten klump i magen efter det.

Tydligen ar det so att for tvo ar sedan, nar krisen var som varst, fick dom lagga ner ett sjukhus/hem for alla hemlosa,sjuka,manniskor som var farliga att ha ute i civilisationen. Do hamnde alla dessa po gatan. Nu borjar det hela att styra upp sig, och hemmet ar oppet igen. Men inte alla har fott komma tillbaka. Darfor ar det sjukt mycket folk po gatan. Ratt hemskt att se oxo att det faktiskt sitter jatte snygga killar har po gatan, blivit av med sina jobb och sedan fullstandigt gott ner sig. Dom har sina hem i en kungvagn.

Jaja, nog med trokigheter. Vi har runt 25grader, och strolande SOOOOL! Fantastiskt vader. Vort nya hostel ar lite gammlare an det andra, men det ligger mitt i smeten. So det for duga. Idag blir det bara lite sondagshang har, kolla lite i butiker (min favorit sysselsattning) och bara vara.
Sen imorgon tankte vi hyra cyklar, hehe. Kolla in Golden Gate Bridge och aven huset dar serien Huset fullt, men MaryKate O Ashley Olsen spelades in:)

Men det var alles for nu, Ha det bra!
puss.

Ps.

Mormor: Jajjemen, jag anvander alla saker jag fick av dig, jatte harligt att ha det med. Det finns namligen inga poslakan till tackena. So det e super bra :)

Hans: Njaa, vi tranar lite grann, men det ar ju po alla gym alla snygga killar ar. So vi gor mest in och bara kollar, haha.

Fanny: Ja, vi bor i ett rum men massa andra folk som vi inte vet vilka det ar. Jatte konstigt ar det. Men det kostar inte lika mycket pengar att bo so, och so traffar man mycket roligt folk :)
 
hejs.


nu ska vi se.

Idag har vi gjort lite tappra forsok med att filma. Ska vi se har.



Det gymmet som jag filmar ar sa himla coolt, det ar so rough lixom. Gamla ringar dom hanger i, bara massa skivstanger och en hel del snygga killar. Gor in po lite gym har o var o bara kollar lite. So fragar alltid nogon om man behover hjalp. -No thanks, iam just looking(Po alla snygga,morka). Och do kollar dom ratt snett po mig.




Killarna i sangarna breve ar ifron Korea. Dom fattar ingenting. Jag dor av skratt.

ENJOY

Seattle.

Har bor vi.








Egen bio po hostelet.



Det basta med Seattle ar att alla ar tjocka och sjukt psyko. Ser orginall overallt. Detta resulterar i att jag kanner mig jatte smal och fullt normal. Fantastisk kansla;)


ps. mamma, farmor o farfar jag har sett era kommentarer. Jatte kul att ni laser och skriver till mig :) Kram po er!

Jetlaggade deluxe.

Ja att vi tar vara po dagarna har i Seattle kan ju ingen saga nogot om. 4 vakna vi idag. Inatt har det hant massa saker i varat rum, folk har kommit och gatt, har ingen aning om vilka som har sovit dar och en kille har pratat so mycket i somnen, nastan skrikit har han gjort. Scarry.

Idag ska vi bara chilla runt har med, och imorgon aker vi till Sanfransisco. Tjohoo






Har bor vi, City hostel in Seattle.

Nu sitter vi och vantar po att frukosten ska serveras. Eller ja, att kaffet ska bli klart for min del. Det serveras namligen sockrade flingor, vitt brod, jordnotssmor, sylt, typ. Jag klarar inte av det. Det knastrar ju i hela munnen om man ska ata det. Gratis ar fasen inte gott, gratis ar jatte ackligt. So jag har kopt havregryn nu, GROOOT.

What else, nej. Kom inte po nagot mera. Ha det bra dar hemma so lange.

puss.

Goodmorning Seattle.

HELLO!
Nu har vi vaknat upp i USA. Kanns som jag blivit overkord av en angvelt, typ. Resan hit gick bra, var dock sjukt long. Tror vi gick och la oss klockan 5-6 po morgonen svensk tid, och nu har vi precis gott upp klockan 8 i amerikansk tid. Harligt att sova utan att tiden forsvinner:)

Vi bor po ett hostel fullt med grafitti, jatte haftigt ar det. Och vi delar rum med 4 andra, kanns ganska konstigt. Man delar toalett, kok, dusch, ja allt. Tror egentligen jag ar lite for mycket uppfostrad med att man ska vara radd for alla baciller for att leva so har, torka av med papper innan man gor det, inte ta i det, aldrig gora so o blablabla. Kanner att jag vill sprita ner hela datorn nu innan jag trycker po tangenterna. Men jag for go o tvatta av handerna innan jag ater frukost ordentligt istallet. Och absolut inte pilla mig i ansiktet eller so innan det, haha.

Hur som, jag och Mikis mor kanooon. Idag vill jag go o trana. Sog ett stalle igor som sog as kul ut. Sen kanske vi ska besoka nogon Market o lite so. Vi ska bara ta det lungt har i Seattle, stalla in dygnet o ladda infar Sanfran po lordag, tjohoo.


Va radda om er dar hemma, so hors vi. Film och bilder kommer snart.

Har ar Mikis blogg med, MIER.blogg.se

puss.

upandaway.

Godmorgon folkens, nu bär det av. Mina drömmars resa är äntligen dags att uppfylla. Ha det bra i Sverige;) Sjukt härlig känsla att veta att jag inte ens kommer behöva ansträna mig för att ha "the time of my life", så att säga.

Hajjddåååååå

packavardet, ja.

Jag måste börja packa, jätte tråkigt.
Måste ju vara den svåraste resväskan att packa om man ska göra den resan vi ska. För på västkusten kommer det vara typ höstväder, i Miami är det ju kalas väder och New York vinterväder. Jag behöver ju typ ha med allt. Men som tur är åker vi till USA. Och jag älskar ju att shoppa :) Så det gör ju inget om jag råkar glömma vinterjacka, bikini, har med mig för lite jeans, och glömmde kvar alla finklänningar här hemma. He he he



Vaccationmode, deluxe!

SÅ!

Personalfest igår, extra mycket bakfylla idag. Ångesten har varit total, tror jag har bockat av allt som går att bota den med. Storstäd, bakning, powerwalkat. Sen har hela släkten vart här på liten avsked plus 18-års firande. Så nu har jag även gråtit en del. Lär man sig någonsin det här med avsked? Nej, jag tror inte det, tycker nog snarare att det blir värre. Det bara påminner om mitt förra avsked, lämning av dalen.
Men nu känns det som jag är färdig med allt här hemma. Allt är avbockat, nu kan jag dra.
Jag vill åka nu!
hejdå.



fredag...

..lördag,söndag,måndag,tisdag, UVESAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Om jag nu tar ett steg bakåt är det för att jag tar sats.





6okt.

Idag är det mindre än 2 veckor kvar, jag längtar så mycket. Känner kärlekskänslor i hela kroppen. Det här är så bra.

målahelavärlden.









Mycket ledig tid nu innan jag åker vilket resulterar i att jag spenderar mycket tid i min fantastiska atelje;) Detta blev gårdagens verk. Och igår när jag skulle lägga mig fick jag sån sjukt bra bild i huvudet, så jag vill bara måla mera. Men nä, idag blir det jobb. Men imorgon kanske!

ricinolja, var det ja.

Jag har gjort det, igen. Å harregud. Nu ska jag berätta. Jag har legat hemma sjuk i 3 dagar och det ända jag har gjort är att läsa bloggar. Och återkommande tips är att man ska massera in ricinolja i hårbotten och låta det verka i 1 timme eller över natten och sedan tvätta ur som vanligt. Håret kommer då att växa upp till 5cm på en månad.
Detta tips gick jag förstås på och åkte direkt ner till apoteket och letade, hittade dock ingen så frågade en ung kille som stog bakom disken.
Jag-Hej jag vill ha ricinolja
Han-Hmm aa okej, ska söka här å se om vi har det....... Aha hehe ojdå, aaa, ehh vänta lite. (Ropade på någon). Det kom en kvinna.
Hon-Ojdå, är det den här oljan du vill ha. Okej, okej. AAAA. Är det akut eller?
Jag-(Fattar inte varför dom ser så förskräckta ut)Neej alltså det är lungt.
Hon-A men vi har den här imorgon alltså.
Jag-Nej tack, men tack ändå. Hejdå.. typså

Då är jag ju då sådan som om jag har bestämt mig för någon så ska detta ske direkt. Så jag åker helt enkelt in till Stenungsund. Gick till hälsokost, dom hade ingen. Gick sedan till apoteket, orkade inte leta utan frågade direkt.
Jag-Ricinolja, har ni det?
Hon-Japp, har det här bakom
Jag-Hur stora är flaskorna?
Hon-Jaa dom är på 50ml.
Jag-A okej, men då tar jag två flaskor.
Hon-Aaa eee hehe okej
TACK, tar seda flaskorna och går till kassorna. Läser sedan på flaskorna:

Ricinolja
Vid tillfällig och svår förstoppning
Regelbundet och långvarigt bruk av tarmirriterande laxermedel kan leda till kraftig försämring av normal tarmfunktion och beroende av laxermedel.

YES, jag började asgarva i kassan, vek mig dubbel, skämdes och ville typ dö.
Jag har gått runt och frågat efter laxeringsmedel, varför hade ingen skrivit att det var det huvudsakliga användningsområdet.

Hej jag heter Johanna, och idag har jag gjort bort mig.



Gör en åt johanna med ;)



Kan du kasta macka?
Nä är så glupsk :)
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej men på Hawaii i stenungsund?
Vad har du med dig in på bion? Nötter!
Vem var din favoritlärare och varför? Johanna på häggvall.. Hon hade fint namn..
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej men vill!!!!
Vad har du för väder? Mörkt bbbbrrrr!
Har du en blogg? OFFCOURSE
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? MATRAST :)
Gillar du att flyga? Jag är inte rädd! Jag kan flyga!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksam precis som jag 
När sov du senast på golvet? Minns inte
Vilken är din favoritdrink? Orkar aldrig blanda, gillar mest ren sprit! som en riktig karakar!
Gillar du din boende-situation? MM
Vilken är din mammas hemstad? fråga grannen
Din pappas hemstad? fråga mammi
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Typ 7.. annars är jag en m*t*a
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Sugen?
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? ja.
Vilken är din favoritfrukt? Kiwi.. eller ... gurka...
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Yes man!
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21 HELLO USA!
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? nej
Tror du på liv på andra planeter? JA
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Mamma :( 
Tror du att Gud är man eller kvinna? Båda :)
Vad var det senaste du åt? nötter
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det är ingen skillnad.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Eftersom att jag är snygg så fick jag heta johanna, ett snyggt namn liksom.. men är avis på min syster, hon heter rebecca, as snyggt namn och hon är as snygg :( osis

hemsedal.

Fasen vad jag ångrar nu i efterhand att jag inte bloggade i hemsedal. Det är ju lite som en dagbok det här, som man kan gå tillbaka och läsa. Vilket är sjukt kul.
Men idag skickade jag efter massa bilder därifrån. Och jag får någon konstig klump i magen när jag kollar på alla dessa bilder. Vet inte om jag hittade mig själv när jag var där, eller helt och hållet tappade bort mig själv däruppe. Jag levde hur som i någon konstig bubbla och fick lite panik, eller mycket panik, när jag var tvungen att ta mig ur den och komma hem till verkligheten igen. Säsongen var iallafall fylld med massa kärlek och kunskap. Och om jag var mitt svagaste när jag kom hem därifrån, så känner jag att jag är påväg mot mitt starkaste nu.
















Tillbaka ska jag, dock blir det en mycket lugnare säsong denna gången. Har jag tänkt...

puss.

Tjabba! Beccis is in daaa blooogg

Hallå! Efter som min syster är så sjukt dålig på att blogga tänkte jag att jag (Rebecca) får underhålla er lite så länge. Har sjukt tråkigt så jag letade upp en liten lista som jag har fyllt i och publicerar här för er. Lite pinit, men aja :P

Kan du kasta macka? Kasta en macka? Ja eller jag äter inte mackor. Är gluten.
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
Vad har du med dig in på bion? Nappar och fanta. MUMS
Vem var din favoritlärare och varför? Anneli, snabb och kortfattad. Raka puckar lixom.
Har du dejtat någon av en annan religion? Eh nej, det tror jag inte.
Vad har du för väder? Vet ej.
Har du en blogg? NÄÄÄ
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Frisör ämnena offcourse.
Gillar du att flyga? Jaaa, älskar att flyga.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Lättroad är viktigt, så vi kan ha kul ihop.
När sov du senast på golvet? Sov på golvet i en bil inatt? hehe
Vilken är din favoritdrink? Sex, sex, Sex ON THE BEEEAACCHHH
Gillar du din boende-situation? Älskar<3
Vilken är din mammas hemstad? Tjörn tror ja
Din pappas hemstad? Tjörn där med tror jag.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Åtta-tio timmar just nu.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Haha nej, inte direkt.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? njaeeee
Vilken är din favoritfrukt? Gillar inte frukt så mycke
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Haha aa precis. NEJ
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18. ÄNTLIGEN
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? nej
Tror du på liv på andra planeter? nej
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Kan jag ju inte säga namnet på.
Tror du att Gud är man eller kvinna? En man.
Vad var det senaste du åt? Ost.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det är ingen skillnad.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Dom tyckte det var näst finast, efter Johanna. Eftersom Johanna kom först fick hon deras favorit namn, å ja fick deras reserv namn, Sorgligt men sant.





hejjsvejjjs

RSS 2.0