Lördags mat!

Honugsmelon, avokado, rädisor, bistrosallad, squash, rostbiff, chevre och honung ringlat ovanpå. MUMMA :D

Sorry.

Jätte dålig uppdatering. Men jag har inte tid för tillfället. Jobbade från 07-03 i onsdags och jobbade hela dagen igår. Sen på kvällen kom KK, KP och Linn hem till mig. Det var mysigt. Nu ska jag jobba igen, häller i mig rätt mkt kaffe nu :) Ska jobba ikväll på Haddocks med, och imorgon på ICA. Jätte skoj :D På söndag är jag ledig. Längtar. Bloggen kommer uppdateras med roligare saker snart. HÅLL UT!

Bra kvälll!!

BJ, Steffe, chasewnötter, snabba cash. Underbar måndag! Imorgon ska jag träna och sedan kommer KarinK, TJOHO hon är hemma. underbartfantastisktjättehärligt. Och sen när KP har slutat jobba kommer hon för att joina. Vilka underbara lediga dagar jag kommer till att få.

Tonfiskröra.

Tonfisk, keso, dill, rödlök och ägg. Simpelt och väldigt gott!


Egoist

Den här ska jag ha!

på gymmet

Rygg och axlar och sedan ett HIIT pass på gymmet. GÖTTÄRE!

Shampo och balsam!

Natta gav mig detta när hon kom till mig i fredags <3 Ska tydligen vara fantastiskt bra för oss med skadat och slitet hår, det ska vi nu se efter!

ps.

Mina svarta byxor ifrån igår kommer ifrån Monki! :)

En outfit.

Idag har jag jobbat. Och nyss åkte Natta hem, ångest över det. Natta kan få bo här. I min skrubb jätte gärna. Jag gillar henne mycket. Hon gjorde min helg lite mer värdig. Nu kom Stefan nyss hem ifrån jobbet. Han har redan somnat. Så nu är vi tillbaka där vi började. Det är just nu jag och min ensamhet.

ringirng.


mellan landning.

Maten var kanon, fisksoppa och pannacotta :) Nu är vi hemma och mellan landar lite innan vi drar ut igen :)

så här ser vi ut ikväll.

nu drar vi och äter på burra. :)

frukost buffe.

godmorgon.

yesterday....

all my trouble seems so far away... ;)

Natta var här. Denise var med båten i Skärhamn. Vi var på Haddocks. Stefan jobbade. Livet var gött, vädret var fint!!
Ser ni att jag har nedsläppt hår. Det är för att Natta har klippit mig, såååå härligt :)

testing.

En rouge i färgen "peach" och en primer som gör att jag ska vara matt i ansiktet, fixa så att sminket ska hålla hela dagen samt att man ska få en bättre yta. Nu ska vi se om det håller vad det lovar!

MAT

Precis ätit. Gott vare. Gorgonzola fylld färsk pasta. Grädde. Svamp. Bacon. Salt. Peppar. Vitlök. Ruccola. Simpelt som fan.
v>

duktigttjej.

Godkväll mina vänner! Hoppas ni haft en bra dag. Ikväll har KP och Sofie varit här och smidit planer med mig och ätit vatten melon. Och nu har jag städat och håller på att fixa mat. Har gjort bulgur, kyckling och ärter,majs,paprika till en lunch låda imorgon, och även mixat ihop en smoothie till frulle. Nedan kommer bilder och recept :)
Å fy tänker ni säkert nu :P Men vad gör man inte för att få en bra start på dagen. Smoothien innehåller spenat, jorgubbar, vatten, linfröolja, kardemumma och mascarponeost. Den kanske inte ser jätte god ut, men den är faktiskt det :)
Imorgon blir det dubbel pass med jobb igen, först Ica och sen Haddocks. Magnus Carlsson kommer imorgon, komsikomisi!!!
SOVGOTT

A true AB-original

Nytt!

lite kärlek om dagen.

Cause your love is my love
and my love is your love
It would take an eternity to break us
And the chains of Amistad couldn't hold us
And if the Lord ask me what I did with my life
I will say I spent it with you

nightmeal.

Nu har jag precis sovit några timmar, har sån huvudvärk. Har typ haft det varje dag i två veckor?! Men men, ikväll har jag och Stefan ätit vad som visas ovan. Honungsmarinerade kamben och en sallad med färskpotatis, ruccola, tomater, soltorkade tomater, parmesan, rostade pinjenötter och lite sådära.
Idag har vi haft en riktigt mysdag.

A song for you.

Gårdagen var fantastiskt rolig, jag älskar min pyttelillalillasyster som var med oss ute igår. Nästa gång får jag nog dra en burka över henne så hon kan stå och dansa lite med mig, killarna är som galna i min fantastiskt söta syster <3 Lite kärlek till dig så här på en måndag. Det behöver man ibland :)
Bilderna på mig förövrigt ser nog värre ut än vad jag faktiskt mår idag. Helt okej faktiskt. Ska snart åka och hämta våran sänggavel. bättresentänaldrig.

Efter det kanske vi drar till Ikea och köper sängben. Får se. Vi har även köpt lampor till hallen idag.
Bitarna börjar falla på plats.

det känns som om det vore en söndag idag.

Stefan igår:
Stefan idag:
;)

söndag.

Heej! Idag har jag jobbat, jobbade i grönsakerna idag. Vilket var kul och omväxlande. När jag skulle åka hem köpte jag med mig en fitness tidning, och i tidningen fanns där en cd-skiva med ett träningspass på för mage och rygg. Så det har jag precis kört nu, det var jobbigt :) Älskar när det bränner i magen!!


Ikväll ska jag och Stefan hem till hans familj och grilla och efter det blir det nog lite förfest på tapas baren och sist blir det söndagsklubben på Haddan, Tjoho :D

dagens mat.

Tomat och röd linssoppa med ruccola sallad :)
Koka röda linser vid sidan om. Stek i en stor kastrull paprika, tomat och vitlök, även gul lök om man vill. (hade ingen hemma). Håll i ett paket krossade tomater, lite vatten och lite grädde. Ha även i fiskbuljong, salt och peppar. Koka en stund. Häll i röda linserna och mixa sedan soppan. Och ha lite ruccola exempelvis att toppa med :) GOTT!

det bästaste dom finns.

Älskling<3

lördagsfika.

Mårten är här och fikar, hans briller har gått sönder.

Hello world, this is me.

Dagens outfit med min frukost smoothie i handen.

Smoothie

Min super goda middag är en smoothie. Så jag tänkte bjussa er på receptet.
För en person:
1 dl björnbär
1 dl blåbär
1 tsk kardemumma
2 tsk linfrö olja
2 tsk mascarpone
2 dl vatten
MIXA
Om man vill kan man även ha i 2 msk proteinpulver :)
Enjoy!

STEFFE



Nu kom Steffe hem ifrån jobbet och han hade med sig en feting melon, fan va gött!

Levi`s





Förstår ni att mamma hade dom perfekta Levis jeansen på vinden. Förstår ni snygg-shortsen man skulle kunna skapa av dessa. Förstår ni att om man har stor rumpa ser den inte mindre ut i den här modellen. Förstår ni att det ända man kommer se på mig om jag skulle använda dessa är min rumpa.

Jag lägger tillbaka dom på vinden.


johannajos.






Ge mig en vändning.


cravings.







Alltså, jag behöver verkligen den här.


MANGO.



Kärlek till denna alltså.

Suddenly I see

godmorgon. Idag får ni inte se mycket av mig. Ska nämligen jobba nu ifrån halv 9 nio på Ica och när jag slutar blir det en dusch och sedan snabbt till Haddocks där jag jobbar i inträdet ikväll. Så kom till Haddocks och titta på Linda Bengtzing :) Annars har jag inte så mycket att säga, solen lyser och jag jobbar. Givet!


haha.

Fan va jag är kass. Efter tusen ombyten drog jag på mig mina gose kläder och åkte ner och hyrde en film och köpte chips. Nu stannar jag och mitt hjärta i soffan. Ha en bra kväll!

jag ändrade mig.

det är nog inte ens säkert att det blir detta jag har på mig sedan ändå, det brukar alltid bli några byten.

en grå tisdagskväll.

Lite vin och gott sällskap på Harrys kan ju omöjligt göra saken värre.

i need a dollar.

Cookies N Beans- First we take Manhattan
Aloe Blacc- I need a dollar
Justin Nozuka- Heartless
Pixie Lott- Gravity
Dixie Chicks- Sin wagon
Alexandra Burke- All night long
Lionel Richie- All night long


Let the music play on, play on play on.

min dag än så länge.

Gym, tacos, blommor. Stefan har även dammsugit. Fan va vi är bra.

alltochinget.

idag är jag ledig. nu dricker jag kaffe. igår färgade jag mitt hår. emme gjorde folie slinger. tro det eller ej. snart ska jag gymma. jag vill köpa ett nytt läppglans och nagellack. och jag vill köpa nya blommor. och skulle behöva fixa mina gardiner. och dammsuga. det är after beach på harrys idag. det låter roligare.

min kväll.

Plus KP och Sofie.

Myrten.

Ett badskumm/duschtvål som min mormor alltid hade förr. Nu har jag även inhandlat det. Det innehåller eucalyptus vilket är bra mot förkylning och härligt att tvätta fötterna med. Väldigt uppfriskande med andra ord :) Prova! Billig är den med ;)

super frukost.

Härlig start på dagen. Snart ska vi till gymmet och köra ett race, och ikväll ska jag iallafall vara med KP som jag vet. KP jag är inte bitter, så du vet :)

godmorgon.

Fan va trött jag blir, dom som utger var det ska vara för väder är fan sämst. Dom utlovade en jäkla massa sol idag, men jag ser bara ett stort feting moln. Så typiskt, på min lediga dag med. Kul att se ut som liket hela sommaren!

inga konstigheter.

klart.

ähm.





Den här gjorde min lillasyster på fritids när hon var liten, och idag tog mamma fram och visade den. Förstår ni när Beccis kom springades med den här till mamma när mamma skulle hämta Beccis?! Haha jag dör va kul ;)

Min nagellacksmålarlampa.









:
Så nu har jag satt upp en lampa som behövs när jag ska måla mina naglar i soffan ;)

foood.









Min och Stefans meny ifrån i tisdags. Först lunch på hörnet, som har jätte god mat och världens godaste bröd. Sedan kvällsmat på danilo, pasta och sen en cheesecake och pannacotta. Livet är gött :)

indiana jos.









min nya fjäderring.

I`m in love with a fairytale.














Fin va? Och visst blev bilderna jag tog grymt fina? Detta är alltså våran nya lampa i sovrummet. Jag hoppas ni förstod att vi satte ihop den själva (tänk att fästa alla dom tusen bollarna), och mitt i allt behöve vi en paus och tog en bullfika :) Jag älskar min nya lampa!

life is a short trip.

Jätte dålig uppdatering idag, men det kommer... Senare. Har köpt en helt grymt snyggt ring och en lampa till sovrummet som kommer upp på bild lite senare. Just nu har jag lite att göra. Blir ni precis som jag, att när ni köpt ngt nytt till rummet/lgh så måste man städa allt och flytta runt alla prydnadssaker och sådära? Justdet, det är det jag gör nu. Kika in snart igen!

godmorgon.







Börjar dagen med bilder som gör mig glad :)

soffbord.





JAG HAR HITTAT DET!!

fyndat.








Tygpåse: 29:-
Harems: 99:-
Mudfärgat linne: 49:-

En nästan helt färdig outfit för under 200 kronor, inte illa :)

dagens.

Idag ser jag ut såhär:
Och Steffe ser ut såhär:
Nu drar vi!

det blir inte alltid som man tänkt sig.

Ingen Skagen idag inte, både jag och Stefan har lyckats skriva fel kod och spärrat våra kort så vi kunde inte betala resan igår. Jätte bra! Men men, det får bli lite shopping, bio och mat idag istället. Går bra det med.

Hittills har vi hunnit äta frulle och tagit en PW, du blir det dusch och fix. Vi stannade även under tiden på PW och åt blåbär som har börjat komma nu, GOTT!
Ägg, knäckisar och kaffe :)
God morgon allaalla!

Ge mig allt jag vill ha.

Imorgon åker jag och mitt hjärta till skagen över dagen <3

lunch.

Räkor, lax, tomat, sallad, bulgur och balsamvinäger offcourse.

pw.

Har precis vart ute på en PW med Mikaela, efter det blev det några set situps och armhävningar och så även plankan en stund. Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska bege mig till Kullens och inhandla lite mer blommor, tomaterna har gått och dött. Men jag vet inte om jag kan med att åka dit själv?! ;)

gårdagen.

Middagen hemma hos mamma och pappa var god, sedan åkte jag och KP till Haddan och tittade på folk och bara prata. Det var trevligt!

frökenfräken.








Skjorta: HM
Glasögon: Bruunss Bazaar



sunday.

I mina orangea läppar, mintgröna naglar och skrynkliga kläder åker jag nu hem till mamma och pappa för att äta mat <3 Ikväll blir det nog söndagsklubben på Haddocks, ses vi? :)

frulle.

Färskt bröd, västerbotten ost, kalkonbröst, sallad och tomat.

bacardimojito.

Ikväll ska jag testa den här för första gången, hoppas den är goood :=)

Påjobbet.

-En sjukt omogen kille som jobbar på Wallhamn. Han tyckte han var rolig som satte på sig den där saken, jag fattar inte??!!
Ps. Han tvingade mig lägga upp den här bilden annars skulle han skicka alla sina kusiner på mig!!!!

min eftermiddag.

När Steffe kom hem från jobbet åkte vi och köpte jordgubbar och åkte ner till SSS, sen åkte vi lyxlirare till deli butiken på Almö livs och handlade laxrullar, varmrökt lax, gravad lax, skaldjurs cheesecake och två olika skaldjurs pateer. Fasen va gott!
Imorgon blir det jobb på Wallhamn 07-15 så det blir lugna puckar ikväll:)

justnu.

Jag ligger i soffan och väntar på några inspektörer som ska kolla på några fel vi har hittat i lägenheten. Dom skulle komma mellan 9 och 12, jag var uppe 8 för att vara klar. Nu orkar jag inte vänta mer på dom, hela dagen går ju. Jaja, på mig iaf har jag mina absoluta favorit brallor från Monki, tisha från HM och givetvis nagellack från OPI, vad annars?!

Looking for some hot stuff baby.


Tips.

Det finns ingen hudvårdserie bättre än dermalogicas, ni hittar dom billgast på www.donnabeauty.se.

RSS 2.0