jogubbar med glädde.





i mitt gammla rum.


Morgontofflor till mig och Steffe.

Nu när jag har flyttat har mamma satt in två nallebjörnar på min säng, jag kan inte riktigt förklara hur jag menar men det gör verkligen att det känns som ett gästrum?! För er som inte vet sover jag här ibland eftersom det är så nära till mitt jobb ;)

Kan vara det ända jag saknar, min garderober...




Stefans snäckhalsband.



Den här rosen fick jag av Stefan några timmar innan vi blev tillsammans:)





Jag är så jävla kär i Stefan<3

lunch.

Grillad kalkon med keso och körsbärstomater. Jag har aldrig mer fantasi när jag jobbar på ICA, det blir alltid något grillat med keso och sallad. Men det är alltid lika gott :)


Tack och lov för linser.









Dessa pytte små glasögon har jag minnsan visat mig i för alla jag mött när jag var liten. Idag när jag kom hem till mor&far nu på morgonen låg dessa framme i mitt rum. Glasögonen jag hade senare är av en betydligt större modell, fruktansvärda bågar. Tack gode gud för linser!

sådärja.

Klockan kvar över 9 fick jag och Steffe ett ryck, vi gick ut och joggade, rushade och promenerade om vart annat. Mitt i regnet. När vi kom hem gjorde jag några set situps och armhävningar. Nu känns livet gött och vi kommer somna gott! :)

Det är inte bara svett, utan regn också som sagt ;)
Ett tips på en bra träningsblogg jag gillar är glitzybloggen.se, snygg tjej med snygg kropp och dessutom snygga kläder och bra stil. Mycket roligare att följa. Scrolla tillbaka lite i hennes blogg för att se filmer hon spelat in när hon tränar, alltid bra med tips och ideer :)
sådärja.

kvällsmat.

Köttfärssås och broccoli, ingen höjdare men va fasen. Det känns bra :)


pics fron Greece.








Min familj på Kreta i maj <3


ettt kap.

Här om dagen när jag och Beccis var i stan hittade jag den här ansiktsscrubben på The body shop. Jag har använt den några gånger nu och min hud blir helt babylen efteråt och jag känner mig väldigt ren i ansiktet. Den passar bäst för lite okänsligare hudtyper. Men vilket kap, hittade den på rean och 60 kronor gick den på!

min kväll.

Idag har jag jobbat hela dagen, Sara var tillbaka, lycka för mig. Dagen har gått jätte fort. Blir jobb på ICA mån-ons och antagligen Wallhamn tors-fre. Så det är kul :) Nu är jag med Steffe, vi äter kassler sallad och ska strax bege oss till gymmet :)

flowers.













Är det inte världens bästa sommar ute, får man helt enkelt fixa världens bästa sommar inne.

Mys mat till fotbollen.

Mozarellaost, tomat, rödlök, olivolja och flingsalt är mitt favorit godis!

brunch.

Jag älskar kokta grönsaker, ärtor,majs,paprika och så smör på det, mums :)

saturday.

'
Fanny hade en ful vinflarra, men kvällen har varit kul :) Nu saknar jag min älskling!

tonight.

Sådär ja, nu drar jag. Vädret gör mig lycklig!

precis min humor.



Jag tycker den här e så sjukt kul, skrattar bara mera varje gång jag ser den. Så därför tänkte jag dela med mig lite :)

gårdagens.



Den här blommiga tunikan från Zara hade jag på mig igår.

godmorgon.

Hallelåja. Ska strax köra Steffe till Haddocks där han ska få slita hela dagen :) Jag och Beccis tänkte dra en sväng in till city. Så räkna med dålig uppdatering idag.
Ha en bra dag!

Å en groda :)

Idag fick jag en present av Stefan när han kom hem från jobbet, en GRODAAA! Jag älskar grodor, och Stefan. Iofs samma sak :)


paint.

Idag har mormor, kusin Fanny, lillasyster Beccis och morbror Hans vart hemma hos oss, Stefan har dock jobbat. Jag bjöd alla på mat och fika och sen har vi spelat Wii jätte länge, fasen va kul det var :)
Mormor är ju konstnär och hade med sig två tavlor till oss idag, så himla fint blev det verkligen, dom passade perfekt :) Tack min super duktiga mormor :) Du är bäst!!
I sovrummet.
I vardagsrummet.
Fint va?! :D
Ikväll får jag tillbaka system kameran, så jag återkommer med bättre bilder :)

Stefan är besviken.

Här är våran balkong i nuet. Lite stel, ser rätt kall ut, men man kan fasen inte göra allt på en gång. Men Stefan är besviken, vi inhandlade en physalis planta och en tomat planta och planterade i en kruka. Det går dåligt. Idag när han kom hem från jobbet, kollade han ut och sa: "Faan då, varför växer det inget? Jag vill ju sitta ute på balkongen och äta tomater, physalisar och dricka öl, åååå." Haha jag dör :P

så här känner jag för idag.

Älskar alla dessa färger, känns dock väldigt höst.

gym.

Steffe kör gärnet med sina biceps ;)
Man mår alltid lika bra efter en stund på gymmet. Jag och Steffe köpte även varsin sallad på hörnet, med gravad lax, bulgur, sallad och en dressing av citron och olja. Mycket mummsigt!

pumpitup.

Godmorgon. Just nu hade jag önskar att detta var en dold dagbok, så jag bara kunde skriva ner all min ilska jag känner just nu. För tusan vad irriterad jag är. Det hade nog visserligen vart rätt intressant att läsa för er, men så kul ska vi inte ha det.
Nej, får åka till gymmet och få ut alla mina aggretioner istället. Rygg, bröst och antingen ben eller ett HIIT pass. Får se vad jag känner för. Jag tänkte nämligen skita i att träna triceps ett tag, läste på en tjejs träningblogg att hon upplevde hennes armar som "feta" när hon tränade triceps. Precis mitt problem. Därför struntar jag i det lite, så får vi se hur det blir. Tror iofs att man får tränat dom lite iallafall. Men ändå. Så gör jag så även ben idag får jag ju gjort hela kroppen denna veckan.
En töntig låt som gör mig på bra humör.

Dagens.

Mitt nya linne ifrån GinaTricot. 129:-
Så här matchade jag det.

favorit mat.

Bulgur, grönsaker, lax och balsamvinäger. Helt sjukt himla jätte gott!

Watch my Triwa.

Idag fick jag äntligen tillbaka min klocka. Lämnade in den för typ en månad sedan och har inte hört något ifrån dom. Så idag gick jag dit och fråga hur det gick?! Då hade den tydligen vart klar länge, men dom ringer aldrig till folk och berättar när den är klar. Dåligt tycker jag! Men nu är den tillbaka och jag älskar den!

gymmet.

Steffes vikter var en enkel match för mig ;)
Ta iiiiiiiiiiiii :)
Nu har vi precis varit på gymmet. Jag körde biceps, axlar och mage. Helt klart mina favorit muskler. Framförallt axlar, finns ju inget snyggare än vältränade, formade axlar på tjejer. Så det var ett kul pass idag. Dock har jag inte gymmat sedan vi flyttade hit och fasen va fort man blir klen igen. Nu är det hårdträning som gäller. Ikväll blir det dessutom en PW, med eller utan Karin. Jag hoppas på med :)

Saker man inte vill, men som man måste.

Jag kan inte tvätta, vilket jag egentligen kan tycka är ganska skönt. Då jag slipper :P Eller a, kan och kan, jag har aldrig tvättat. Idag tvingade Stefan mig att titta hur man gör, fasen va tråkigt! Ska jag behöva tvätta nu med..


kökplusvardagsrum.

Så nu tror jag jag fått med det mesta:) Bara sovrummet kvar, men vi har knappt börjat där typ. Så håll tillgodo :)

kap.

Sprang in en sväng på Grand parfymeri förra veckan, där hade dom denna hudkrämen nedan för 179 kronor. Den kostar vanligtvis runt 500-lappen. Verkligen billigt och den doftar helt ljuvligt. Så spring och köp!


justnu.

Äkta söndags mys med Steffe.

just nu på våran hallbyrå.

Nu har jag precis städat klart efter gårdagen. Bytte även blommorna på hallbyrån. Klippte loss lite blommor från krukorna vi har i vardagsrummet och ställde i vasen och la dom torkade rosorna runt lite ljus. Det känns mysigt.

yesterday.

Ungefär såhär såg jag ut igår, adderade dock smycken, svarta väskan från Kreta och ett par höga klackar från Oslo. Kvällen var lyckad igår, först kom Carro, Alle och Emme hit så bjöd jag på kycklingsallad och efter det kom Karin och Sofie. Vi splittrades dock då vi ville till olika ställen, Carro och Alle åkte till Haddocks och vi resten stannade på Burra. Trots massa shots igår som jag verkligen aldrig dricker annars, så mår jag helt okej idag :)

Badrummet.








Svart, vitt och lila.

i wish to give to take to make to shake i wanna see it happen.





Imorgon hoppas jag på bra väder. Vill ha mina kilklackar. Det hade vart sommarkänslor. Att dricka rose på balkongen i solnedgången och sedan dansa, två meter längre än alla andra, på haddocks. Precis vid vattnet. Och att dessutom ha Carro och Alle med mig, som är så mycket sommar för mig som det bara går. Så hade det vart perfekt. Jag hoppas på bra väder imorgon.  

PW

Godmorgon! Precis vart ute på en PW. Känns skönt. Gjorde det till och med innan frukost, har typ aldrig hänt förut. Men det gick ju bra :) Idag jobbar jag 12-19 och ikväll blir det nog mys med Steffe. Ha en bra dag :)

En väldigt svettig PW som ni ser, sista backen upp till lägenheten är jätte lång. Mördar backen.

dekoration.

jag älskar grappar.

i know i loved you before i met you.

Hur fasen ska man lyckas spara sina pengar när H&M har en weppshopp. Tusan vad svårt.

sovrummet.

I vårt sovrum kan man nu finna dessa fina stolar. Dessa har alltid stått hemma hos Farmor och Farfar och redan när jag var liten sa jag att jag hade velat hade dom när jag flyttade. Varken jag eller Farmor glömde bort det, så idag var jag där och hämtade dom. Hur fina?


Accesoarer fyndat på Kreta.







Mitt största kap måste ju denna fina väska i kalvskinn som jag köpte för under 300 kronor. Väldigt billigt med såndant där nere.

Myday.

Idag har jag haft en hel dag med lillasyster. Vi kollade lite på torget, jag köpte någon liten vas/urna. Sedan satt vi ute på våran balkong, lagade mat, kollade på tv och åt godis. KP och Sofie var även uppe och visade sina nya super snygga tatueringar!









Jag gjorde en sallad med kräftor och räkor och till det blev det quinoa med balsam vinäger, riven västerbottenost och creme bonjour med svamp smak. Har ni inte testat att ha i balsam vinäger i quinoa eller bulgur, gör det. Verkligen gott!

Ps. Jag har har några inlägg på lager som kommer upp om bland annat accesoarer jag fyndade från Kreta och bilder över hela badrummet. Håll utkik!

i mitt badrums fönster.



Clean cotton, finns det ngt som luktar godare??

Frukost.


Färsk Mango, hemmagjord musli.





Jag älskar mina nya tekoppar. Det är dom finaste jag sett!

mintgrönt.

Mintgrönt lack från Kreta, grå collage från vila.
Nu kommer KP, vi tänker dricka te, på balkongen, i vad som känns som en helt okej sommar kväll. Mer sånt.

inteokej, heltokej.

Jag har tagit massa bilder med system kameran här men dom funkar inte att lägga in på datorn. Ska hem till mamma och pappa imorgon och hämta en skiva som jag måste installera tydligen.
Idag har vart en härlig dag, Emelie sov här inatt. Tack för det, jag hatar att sova ensam. Det blev en lång frulle med massa kaffe i solen på våran balkong. Sen kom KP, en PW blev det där. Nu ligger jag i soffan, jag och Steffe ska se på fotboll och äta ostbågar, myyyys.

monday.

Stefan köpte 4 stora röda rosor och ställde i hallen innan han skulle ha grabbkväll här. Det är bra. Jag har på mig mina favorit shorts från Gestuz. Dom är perfekta. Snart skall vi åka till stan, jag tror vi ska äta lammracks. Hoppas det är gott. Nu väntar vi på köksbordet.
Hejdå.

iPhone



Kunde inte hålla mig ändå, klickade precis hem en vit Iphone.

SDF

You said you´d never hurt me
You said you´d do me wrong
I thought you would protect me
I´m trying not to feel it
I wanna get rid of the pain
Somehow I have to fight it
’Cause your love is like a virus
Yes, your love is like a virus

I´m too weak for you
Don´t you hear me cry
Too weak, and it´s killing me inside
I´m too weak for you
There´s no place to hide
Let me go
I´m dying to survive
’Cause your love is like a virus
Yes, your love is like a virus

I don´t wanna face it
I don´t think I can explain
Been trying to conceal it
’Cause I´m so frightened of what you would do
If I tried to run away from you
And I don´t think I can take it, no

’Cause your love is like a virus
Oh-oh-oh
I need someone to save me
Don´t blame me
I can see clearly now
How I am gonna make it, on my own
When your love is like a virus


Sarah Dawn finer ger mig styrka.


Isn`t that precious?



blommigt.





Rebecca, liten syster, fick agera modell när jag gick lös med sminket, håret, alla blommor och sedan fram med kameran. Hejja hejja!

opps.

kommer nog aldrig bli en bra bloggare. känns så där insprirande att se en bild på mig i en blå wallhamns overall. jätte tråkigt att se bild på mina knäckisar och min tomatsoppa. helt ointressant smink. helt ointressant hår. idag är jag tråkig. och imorgon. och på lördag. kanske kan bli lite roligare på söndag. kanske, kanske inte.

Sorry.

välkomna in i hallen.

Vi gillar det, mycket. Dock flyger alla fjärilarna åt fel håll just nu. Dom har lovat att ändra på detta. Jag hoppas detta sker. Snart.

Ikea är det nya hänget.

Fast det var dock mest kul dom 11 första gångerna, nu börjar jag tröttna lite. Men det kanske är som HK, man måste dricka för att ha roligt. Jag vet inte, har inte provat. Fast köttbullar med mos går ju bra det med.

lycka.


Det här möter man för tillfället när man kommer in i våran hall. Två små söta blommor som jag fick av en kund som handlade på Ica igår. Hur varm i hjärtat blir man inte?!

sermanpå.

Halllo!! Jag tänkte ge mig på att börja blogga igen alltså, mest bara för att skriva av mig lite. Sen måste jag erkänna att jag verkligen går runt och gör blogg inlägg i huvudet?! Ganska så sjukt, så nu kände jag att det var dags. Kort och gott har jag precis flyttat till Stenungsund i världens finaste längenhet med världens finaste Stefan, jag jobbar på Ica och kör bil på Wallhamn, jag älskar att shoppa, dock för tillfället blir det bara möbler och inredning. Vilket jag så smått tänkte visa er i bloggen.
Känns ju som en bra inledning att visa er våran èntre, jag och Stefan har varit på Kullens och handlat blomsterjord, blommor och söta trädgårdshandskar, därmed planterat allt själva :)
Sådär ja, nu ska jag bara försöka fixa en finare styling på bloggen, sen så :)
/ Jos

RSS 2.0