Awsaaame dinaahh!





Harry stog för middagen där huvud ingredinsen var kalv innerfilè och jag för strawberry cheesecake till efterrätt. Sjukt god mat och sjukt mycket goda skratt. Nu ska jag somna. Och det är ganska kallt för övrigt på mitt rum. Jag älskar att hoppa i min mjuka morgonrock och lägga mig under alla mina täcken. Jag sover som bäst när det är svalt. Gött äre.
Så sooo looong

offf.



2 dagar ledigt, och allt ska göras. TVÄTTA, städa, vart på personalmöte, gjort cheesecake, PW, backen, posta brev, hämta ut brev, fixa banken, handla och någonstans därimellan vila. Hehe, det går sådär. Men ikväll hursomhelst är jag bjuden på middag till min kollega Harry, massa kött ska tillagas och då tänkte jag att jag drar mitt strå till stacken och slänger ihop en cheesecake lite snabbt och lätt. Haha. Bland allt i 18 olika burkar och 111 moment, innebar det visst. Men den blev gooood. Och jag ser mycket fram emot ikväll.
Thatsitfornowww

Karma.

Om det nu är så, att karma excisterar, så har jag bettet mig väldigt illa må jag säga. För det första så har min Iphone gått och dött, hejdå, så bara. Sen idag, krockade jag med en jävla buss. En pissig dag skulle man kunna tro, men icke, idag är jag så glad att jag skrattar åt allt och vill inte alls gå och lägga mig. Vi har stängt på jobbet och jag sitter kvar.
Hursom, bil krocka med buss incidenten. Det sjukaste någonsin. Jag kommer på huvudgatan och en buss svänger ut mitt ivägen, och det är han som ska stanna för mig. Det har ju snöat som tusan och det är så sjukt halt. Så bromsa i en nerförsbacke går? Nej. SMACK och rätt in i hans sida. Kändes som det gick i slowmotion.
Vi åkte iallafall direkt till hans kontor några hundra meter bort för att skriva på papper. Och den här gubben var så svårt korkad, stolt och envis. Jag vara bara tvungen att bräcka han.
Han tyckte inte det var hans fel, för jag var i hans döda vinkel så han såg inte mig. Sätt dig i bussen och kolla, man ser inte åt höger. Har ni hört vilket argument eller? Säg det till polisen sa jag, vad tror du dom säger då? Det första man får lära sig i skolan är väl att man kollar höger, vänster sen höger igen och sen kör man?
Jojo tyckte han, men han var så koncentrerad på att kolla på vart taxi bilen som kom från vänster skulle, så han såg mig inte. Det måste du ju förstå lilla blonda svenska flicka. Flin flin.
JAG EXPLODERA! DU KAN JU FÖR "#¤%&/(/&%¤#¤%/ INTE KÖRA BIL OM DU INTE SER VAD SOM KOMMER ÅT HÖGER, DÅ KANSKE DU SKA GÖRA NÅGOT ANNAT? OM DET NU SKULLE VARA ETT ÖVERGÅNGSTÄLLE, OCH DU KÖR PÅ EN TANT, VA SKA DU SÄGA DÅ?? HOPPSAN, HENNE SÅG INTE JAG. NEEEEJ, DU KOLLAR FÖR DÅLIGT, DU ÄR GAMMAL, DUM I HUVET, DU SKA INTE HA BIL, Å ABSOLUT INTE KÖRA BUSS, MED MASSA LIV III!!!!
SHIT, all ilska släppte jag ut på gubben idag, som knappt ville skriva under, och försökte få det på pappret att se ut som att det var mitt fel. HA!
Skönt var det, att skälla på någon. För resten av dagen har jag vart så sjukt glad, HEJA:D
Tack för det, gubbe lilla. Tur att min bil fortfarande fungerar. För jag hade ju inte direkt börjat å ta bussen till jobbet, ehhh. Ne!


hejdååå:)



Jägerevent at kjellarn.









Trevlig fest igår. Lite mys/vin förfest hos oss sen ett glas vin på agstams och sist lite dans på Kjellarn. Tog en jägershot mest bara för känslan?! hehe. Det var trevligt hur som.
Nu snöar det som attan och alla är och njuter av snön i backen. Förutom jag, jag är på jobb. Men jag är ändå glad att det snöar så mycket, det är så braaaaa. Ha en fin dag alles!


Great party last night. A little wine pre-party at our place, then a glass of wine on agstams and finally a little dance on Kjellarn. Took a Jäger shot mostly just for the feeling! hehe. It was a nice evening.
Now it is snowing as hell and everyone is enjoying the snow on the slopes. Besides me, I'm at work. But I'm still glad it's snowing so much, it's so goooood. Have a nice day everybody.

must be my new favourite.




Maahhh, it`s sooo goood

I`ve been here before.


premiär nr.3.







Längdskidor. Jag är jätte dålig, men jag tycker det är så sjukt roligt. En kombination som för min del, ALDRIG, går ihop annars. Saker jag är dålig på, det gör jag inte. Saker jag är bra(bäst) på, det älskar jag. Men längdskidor, jag är så dålig så det är lixom 5km asgarv. Helt klart värt ett undantag.


Cross-country skis. I'm really bad, but I think it is so fun. A combination that, for me, NEVER, joins otherwise. Things I'm bad at, I do not. Things I'm good (best) at, I looove. But cross-country skis, I'm so bad, that it`s 4 miles of laugh. Clearly worth an exception.


och så har man premiär åkt oxå..



Det är så bra i backen nu så jag känner mig nästan lite religös, heelad och fullständigt stokad. Jag vill bara vara i backen och åka runt på mina fina lila skidor. Tror aldrig backen var så här bra förra året, YES, va bra.

premiär.




YES, the first night out in the valley. Det var trevligt, inte så mycket mera egentligen. Jag tror mest jag ser allt i hur det var förra året. Jag vill lixom springa in på dansgolvet och börja dreva. Men det slutar mest i att det blir lite stelt, då jag är den ända på dansgolvet och ingen annan riktigt förstår vad man håller på med. Jag drevar?! Nej okej. Inte det.
Barhäng får det bli, och det är mest bara trevligt. Härligt och ganska lungt med. Vilket jag faktiskt trivs med väldigt bra med. Hursom, lite vin på agstams och sedan baccardi event på Bar(T). Sen imorgon är det jäger event på kjellarn. Tror jag ska kika förbi. Jag är ju trots allt ledig nu i två dagar :)

Knivar under bröstet

Fruktansvärd känsla. En känsla som plötsligt blev lite mer avancerad än något som man kunde känna sådär efter en pinsam fylla, typ. Det blev något som varade konstant. Jag ville bara dricka massa fet oliv olja så det skulle smörja in hela kroppen på insidan, helt upprivet kändes det. Hursom, en konstant känsla som varade non-stop på tok för länge.
Så kom jag till USA. Där jag, en kväll, gick och la mig med ett stort leende på läpparna, kände inga knivar i hjärtat utan bara lycka. I hela kroppen.
Och när jag kom på mig själv att jag kände lyckorus blev jag ännu lyckligare. Och fick lyckorus för att jag hade lyckorus.
Jag var bara tvungen att banka lite på sängen ovanför, där Mikis låg, och bara berätta, jag har lyckorus i kroppen. Ha! Jag håller på att få min revanch.
Sen kunde jag somna, och fortsätta le.
Och det bästa jag vet nuförtiden är när jag kommer på mig själv, när jag är helt ensam, går runt och ler. Jag känner mig absolut inte fånig som jag tyckt innan. Utan tänker till, fan va gött, och så ler jag ännu mera. Jag älskar dom stunderna.
Sen kommer det fortfarande dagar, när det gör ont. En miljon knivar rakt in i hjärtat. Jag vill bara ligga under täcket, och lyssna på ballader och vara deppig. Destruktivt beetende. Hehe. JAPP!!
Idag är en sådan dag. Jag kan aldrig säga varför jag har den här känslan i kroppen. Den bara bestämmer sig för att dyka upp imellan åt. Den vill verkligen inte att jag ska glömma bort den. Men det gör inte så mycket längre. För jag vet att den inte varar varje dag. Jag kommer få ett lyckorus snart igen, jag kommer känna glädje. USA och fantastiska Mikis har påmmint mig om hur känslan känns. Tack för det! Lite hopp.
Jag har bestämt mig, jag fick sån sjuk vilja någonstans i USA. Vill jag så kan jag. Jag har inte rökt en ända cigarett sen i Miami. Jag har inte ätit en ända sockerbit sen jag anlände i Hemsedal. Bägge tingen är något jag har levt med alldeles för länge. Åter igen, jag behöver det? Nej, jag lurar mig själv. Det sätter bara mera knivar i hjärtat. Nu har jag slängt bort dom, och dämpat känslan. Känslan som förresten har ett namn.
Ångest, kallas det. Kort och äckligt!


Workers

Det är mysigt på jobbet idag. Mörkt ute, det snöar, tända ljus, massa kaffe och bra sällskap! Heja:)


Vahände?

Vilken boom det har vart på min blogg, vart har alla hittat mig?
Hursom, fantastiskt roligt. Tänkte säga godmorgon här från dalen. Hoppas alla får en fin dag. Nu blir det jobb tills det är dags att lägga sig igen.
Pussokram.


perfekt.


och så tänkte jag lite för mycket igen...




Blev ingen längdskidåkning idag. Uthyrningen var stängd när vi kom dit. Men det var väl meningen då, som jag alltid tänker?!
Tänker ni med så, att allt alltid händer utav en anledning? Eller av en mening? Jag har alltid gjort det. Men började tvivla på det igår. Jag tror att jag har kommit på mig själv, att omedvetet (eller medvetet) påverka allt det där "som händer av en anledning". Jag tror att jag alltid bestämmer mitt egna öde. Och det jag inte villl/vågar/orkar ska hända, ser jag till att det på något sätt ska kännas att det inte var meningen att det skulle ske. Det känns lite bättre om det inte blir av då.
Förstår ni vad jag menar.
Och även det hära med att jag alltid trott att när man väl träffar den rätta så faller sig allt naturligt. Nixpix. Jag har slutat tro att det skulle bli så för mig med.
Jag tror numera stenhårt på att jag måste kämpa mer för att saker och ting ska ske. Den rätta kommer inte bara dyka upp om jag stenhårt kämpar emot hela tiden. Saker som jag inte vill helhjärtat kommmer inte att ske. Ord är luft. Det är inget. Tankar och vilja it is från och med nu. Tankar, vanesaker, mönster, jag ska bara, vill inte, kan inte, vågar inte, inte meningen, ödet, förtjänar eller belöning. Hur som.
Igår tröttnade jag på mig själv, det är ingen annan som förstör för mig. Jag förstör för mig själv. Varför gör jag det? Det tänker man måste vara det lättaste att ändra på, men jag tror ta migfasen det är det svåraste. detäringenannansomförstörförmigdetärbarajag. Hm.
Alla andra ser det, den här gången med skidorna så ville jag, men orkade inte. Och det som hände igår, det ville jag med, men vågar inte. Av vilken anledning? He, simpelt. När någon börjar förstå hur man fungerar, och säger saker som man någonstans vet, men inte erkänner... ajajaj.... bortbortbort

Skarsnuten

Nu ska jag å Mikis ut på tur, längdskidor it is. Kommer bli kul och jobbigt. Och imorgon kommer jag inte kunna röra mig.
Men som sagt, efter att ha haft semester i 3 måndader är det bestraffning det första man får. Jobb å träning. Och inget kul. Ingen fest.
Hepp.


Känslodalen, it is

HEJ! First of all, tänkte jag svara på en kommentar som jag har fått. Eller en fråga om Harlem. Att bo där ensam?! Hmm.  Jag vill inte göra dig orolig nu, men jag vet inte om jag hade vågat åka tunnelbana dit helt ensam. Jag hade ju min vän med mig hela tiden, så jag var aldrig ensam. Annars så älskar jag Harlem, av alla ställen jag besökte var det det absolut bästa stället. Helt klart.
Sen kan man ju inte komma ifrån att jag kanske har rätt mycket förutfattade meningar. Jag bor på en ö som jag måste säga är vädligt skyddad och det befinner sig nästan bara vita människor på denna ö:n. När man då åker tunnelbana och det sitter ett gäng på 5 unga mörka killar runt om en, så skriker hela min kropp att jag ska hålla i mina saker. FELFELFEL, jag vet. Jag kan inte hjälpa det. Men man kände sig lite rädd imellan åt. Och dessutom så får man väldigt mycket uppmärksamhet där, när jag och min kära Mikis vandrade omkring på gatorna, långa blonda, bland resten. Så såg alla oss, det hördes från andra sidan gatan hur folk ropade efter oss. Så man känner sig ganska uttittad hela tiden.
MEN, sen hände det aldrig något med oss, alla var hur trevliga som helst, och då menar jag trevliga på riktigt. Det jag älskade med dom är att dom frågar om dom vill veta, och inte annars. Och sen som alla säger så har Harlem ett past, det är inte lika farligt längre. Utan numera helt fantästiskt.
Vi frågade personalen på stället vi bodde om vi borde vara mer aktsamma i Harlem om man jämförde med resten och dom svara typ att man ska bete sig som vanligt. Inte gå hem ensam på kvällen, inte korsa några onödiga gränder, typ. Sen USA över lag, finns helt galet mycket konstigt folk. Så jag hade inte velat gå ensam någon stans. Så tror absolut att det går bra att bo där själv, men som sagt, inte vara själv på kvällen. Och som tur är, så är taxi jätte billigt.
Hoppas du är nöjd med svaret, annars fråga igen!!! Harlem ligger mig varmt om hjärtat, fanns nog inget ställe jag kände mig så lycklig i som där, och om jag skulle åka tillbaka skulle jag bo i Harlem, alla gånger. Mycket musik och mycket glädje på det stället. Så enjoy your staying.


Sen mina vänner och familj. Här i Hemsedal, eller känslodalen som jag å Mikis nu har döpt det till, går allt som på räls. Jag har jobbat varje dag sen jag kom hit, och min kropp, min arma tant kropp, känns överkörd. Från 3 månaders semester till att kastas in i arbetslivet med jetlag i kroppen, bläää. Jag har känt mig konstant bakfull sen jag kom. MEN, jag har hållt mig ifrån allt vad nattklubb, uteliv, shots och öl heter. HEJA Johanna, men om jag känner mig själv rätt kommer jag snart dö av tristess. Jag älskar att gå ut. Men iår verkar jag typ va den ända som älskar det. Det är par överallt och folk som vill ta det lungt. Så jag har inte så mycket val, jag finner mig i det nu. Men, om jag känner mig själv rätt, kommer snart att svepa några fisk shots och ställa mig och dreva själv på dansgolvet, precis som förra året. Fast utan mitt drevar gäng.
Hursom, det är mysigt i dalen. Det är jätte mysigt att jobba. Jag tycker mycket om att vara på mitt jobb. Det här är nog det jobbet som jag aldrig, aldrig har kännt någon ångest av att gå till. Jag vill till jobbet, och kan gärna vara där när jag inte jobbar med. BRA tecken.
Sen, måndag tisdag har jag ledigt. Då är det big time for the slopes! Yippi, jag har längtat efter backen. Ska bli skoj. Och sen då? Det är det man gör här i dalen, jobbar, dricker öl och är i backen. Trodde jag. Jag dricker kaffe, jobbar och ligger i min säng.
Sen vill Oliver vill komma hit med, 19 februari. Och så kom känslan i kroppen, som alltid kommer, att det känns FEL. Måste mitt huvud tänka så mycket, och inte bara tycka att det är as kul att en vän ska komma på besök, och att man ska ha roligt. NEJ. Det går inte. Tack huvet, jag orkar inte med dig. Mitt huvuds första tanke var att hmm 19 feb, vecka 7. Sportlov, Yes, jag måste jobba hela tiden. Ingen idee att han kommer. Och ändå är det ända jag tänker på, är han. Hur går det ihop? Det ända jag vill är att vara med honom, men jag vill inte ha han här, i dalen. Ajja, jag kan skriva ner mina himla tankar hur länge som helst, dom är knäppa.

Nu ska jag göra mig redo för jobb!
Hejs


Hemsedal.

Äntligen känns det som jag kan pusta ut, landa. Jag har kommit till mitt hem för några månader. Jag kan packa upp alla mina saker i mina garderober. Jag har en egen säng, egna sängkläder i mitt egna rum. Och här har jag just nu gömt mig. Jag behöver vara lite själv och bara vara.
Dessvärre vet jag att 360 har börjat, ett event med 700 resturangare som kommer hit och bara super i 3 dagar, och hela ligan är här. Jag har inte bestämmt mig om jag ska joina eller bara ligga här inne på mitt rum, tills imorgon när jag börjar jobba.
Hursom, det är härlig mysstämning i dalen. Alla är glada och fulla med energi, jag tror på den här säsongen. Mina arbetskamrater verkar underbara, mina sambos likaså. Det är snö, och inte speciellt kallt. Jag kom upp under perfekta omständigheter.
Jag tänker mer mys och ta hand om mig själv säsong, det är vad jag vill ha. Vad jag känner för. Och jag har gjort mitt bästa för att inreda mitt lilla rum, till ett  mys rum,  så såhär ser det ut :)





Mysigt va!

I wanna be a part of it, NEW YORK
















Mycket kärlek och glädje. Mina bästa 3 månader i livet. Puss å kram




Släkten är bäst.





Mysmiddag igår hos mormor med kalkon. Hem och kramas med alla nu innan jag drar igen. Redan imorgon åker jag vidare i livet. Hemsedal är nästa stop, för 4 månader.

Svensk midsommar

Hemma i Sverige, med lyckokänslor i hela kroppen. Jag är glad över att vara hemma, blickar tillbaka och ler, ser frammåt och längtar.
Hemsedal, finbesök i Juni, ut och resa igen. Det hela har bara börjat.
Hursom, sitter och kollar på alla bilder. Och hittar dom här från min födelsedag. Vi visar våra vånner vad vi gör när vi firar midsommar. Så Phill fick ställa upp å vara midsommar stång med flipflop på armarna.



små groderna små groderna.....




ej öron ej öron..


ej svansar havar dee...


Koackaka kocakkkaaa

Haha, man reflekterar inte riktigt över hur kul det är att vi dansar runt som grodor runt en stång förens man visar det för någon som inte alls försår.
Men vilken fantastisk dag detta var i övrigt alltså. Harregud.


Dags!!


RSS 2.0