Never ends.

Några öl (shots) efter jobbet i lördags, 150 Corona folk från Oslo som slog till med fest i söndags, och afterskii i måndags. Ikväll är det tydligen årets fest här uppe. Jag tror jag gömmer mig ikväll. Har ont i hela kroppen. Ingen mera fest för ens i slutet?! hehe lycka till till mig själv..





Lånat bilder av min älskade Mikis (mier.blogg.se) puss på dig.


20120321




Godmorgon! Precis gått min morgonrunda innan frukost och sitter nu och äter. Bästa starten på dagen. Alldeles strax ska jag iväg till jobbet. Där jag nästan lite flyttar in tills på söndag. Men jag behöver alla pengar jag kan få nu. Jag, mamma och lillasyster bokade även en resa häromdagen. Till London i April. Ska bli hur mysigt som helst. Så som sagt, jobba är det ända som gäller nu! :)
Ha en bra dag alla!

Låt er inte luras.

Så pappa! Nu kan du vara lugn och säker, mina däck är bytta. Och jag gjorde det alldeles själv. Just det, säker ska du vara:) Låt inte mina rosa naglar lura er. Jag kan allt, fast jag sällan skulle få för mig att göra "sånna" saker, när jag vet att det finns andra som kan. hehe.






Nu är bilen som ny :)


sleepyy

Igår (måndag), efter att jag jobbat 30 timmar på två dagar och gått ut på det, var jag helt slut. Jag vaknade 9 på morgonen, åt frukost, somna till 2, åt lunch, somna till 11 på kvällen, gick upp, borsta tänderna och somna sedan direkt igen och sov till 11 imorse. Haha. Är det ens möjligt?!
Idag är jag iaf pigg som tusan. Vart på promenad och äter nu frukost klockan 2:) Idag blir det lite tvätt och fix och ska försöka byta däck på min bil.
Hursom, här får ni lite mer bilder ifrån söndagen. Mikaelas bilder :)






eh, jag och mina sambos?!



underbart.





Sunday Funday

Governör Andy på Kjellarn med grill och förfest i partyhuset. Fantastisk kväll!









Tack alallala!


Skickli morsomt!

En välbehövlig roadtrip är precis avverkad. Jag Mikis och Maria drog till Dröbak i söndags kväll. Fick punktering mitt på Oslos motorväg, TJooo:) Men som tur e stanna tre gentlemen och hjälpte oss blondiner att byta däck. TACK! Dagen därpå var det dags att söka jobb, just i Dröbak. Ser ut som Marstrand och ligger en halvtimme från Oslo. Jobb och lägenhet är väl ganska fixat. Men jag har dock inte bestämmt mig än. Att bo mitt i Oslo lockar med. Så vi får se, en flytt längre ner i landet blir det till sommaren iaf.
Sen blev det in till stan, sitta på bryggan, strosa i butiker och mötte upp söta Emelie som jag inte träffat sen i sommras på middag på Christiania. MUMMA
Sista dagen ville Maria och Mikaela ner till havet, dom hade med sig en brödlimpa och började mata svanar. Hm. Mata svanar ja. Det fick ju inte jag så mycket ro till och kände att det fanns en anledning till varför jag inte gjort sen jag var typ 4 ;) Så jag ringde min gamla sambo Lisa och bestämde träff inne i Oslo. Och gjorde något som passar mig bättre. Satte oss på Grand hotels takterass och drack cava. Drog en rejäl krogrunda och avslutade på ett reagge ställe där ett hav med mörka männ dansa. LYCKA.
Nu är jag hemma igen och har idag avverkat mitt första pass på Big Horn. Det gick bra, trots lite huvudvärk. HEHE Nu ska jag sova!










Fick underbara sommarfeelings dom här dagarna. Är så skönt att ibland bara byta ut jobb kläder och typ svett lukt mot att strosa runt i klänning och lukta Chanel. Byta ut personalöl till cava och mina knäckebröd mot lyxmat.
Men jag måste erkänna att det är lika skönt att vara tillbaka i dalen och tvätta bort sminket och bara vara. Jag älskar verkligen Hemsedal.

OLD



Jätte gammal bild jag hitta, haha.

Beyond crazyyy

Helt sjuk dag igår, och det sjuka tog dessutom aldrig slut.
Lördagar har vi ju alltid mycket att göra på jobbet, men igår. Klockan 1 på dagen satt jag svårt i skiten. Jag hade lixom inte ens tid att ringa någon som kunde hjälpa mig. Och allt hände på en gång. Folk ska ha pizzor (som jag ska laga), dom vill bowla, växla pengar, köpa bruuus, öl, byta storlek på bowling skorna, fråga konstiga saker. WAA! Och så mitt i allt går bowling banorna sönder, som jag ska laga, medans jag har pizzor i ugnen. A ni fattar ju, KAOS.
Sedan fick jag hjälp, och vi var typ 4-5 på jobb. Typ 100 beställningar, inga ölglas, kylarna var tomma, jag var tom. Jag hade inte ens tid att ta en tugga på min mat. Men det var så jäkla roligt. OCH VI SLOG FÖRSÄLJNINGSREKORD, tjohooo. Och dessutom på kortast tid. Hejaheja.
Men sen då mitt upp i allt ihoppa kom min chef och fråga om jag inte kunde sitta barnvakt på natten. Haha. JOjo, kan la jag.
Det var nämligen en norsk rappare som hade konsert hos oss igår, Norges största rappare tror jag?!
Och han behövde en babysitter. Så det fick bli jag. Så jag fick helt enkelt gå backstage till han för att jag skulle hälsa på hans son. Som var sjukt söt.
Han hade byggt upp en koja med massa kuddar som han satte sig och gömde sig i när jag kom in. Och han vägra komma ut för han tyckte jag såg jätte farlig ut. Haha. Tillslut fick jag lockat ut honom iallafall och vi hade lite iskrig där inne. Hehe. Jag tycker det är så kul när barn hittar på bus, man ser på dom när dom kommer på något som dom inte får göra, deras ögon blir helt stirriga. Och så ska ju jag säkert säga nej, men jag tycker det är så kul. Så jag går med på allt, jaaaa häll juice i hans kaffe. Och jag tycker det är minst lika kul som kidsen.
Och sen precis innan Vinni kom tillbaks säger han till mig att Johanna, vi gömmer oss. YES. Såklart vi gör, han under bordet och jag bakom en stol med en jacka framför mig. Jag kunde inte sluta skratta. Var e dom någon stans? Så sitter man där, 22 år gammal och gömmer sig lixom. hehe. HÄR E JAAAAAAAA
Skoja.
haha.
Sen när jag skulle gå sa Leonelle som han hette att, nej vänta, du må bli här då. Hehe. SÖT
Var tvungen att gå tillbaka till kaoset igen. Innan min chef kom och hämta mig och körde mig till lägenheten, där artisten bodde. För när han skulle uppträda, skulle jag sitta där. Och det gjorde mig inget alls. Fick till och med lite fin besök där i lägenheten;)
Det är mycket som händer nu, och jag är så glad.
Ikväll ska jag lämna hemsedal i några dagar, har en litet mission lite längre ner i Norge. Kan berätta mer om det senare. När allt är klappat och klart. Nya äventyr på gång.
Flummigt inlägg.
Men jag är trött.
Hejs.

Pfest.










Personal fest igår. Började med att orientera i backen, och sedan var det fri bar från 4 på dagen tills man gick (Vingla) hem. Jag hade så sjukt jäkla kul igår. Harregud. Va mycket härliga människor det finns va, man måste bara släppa taget lite och hitta alla dom bästa :)
Men nu ska jag jobba, ska faktiskt bli skoj. hehe. Puss.


Underbar helg.

Mina små söta föräldrar har varit här under helgen, och vi har haft det så roligt. Vi har stått och dansat på bordena och varit glada hela helgen. Nu är dom hemma, men jag känner fortfarande lyckan i kroppen.



MammaOpappa<3

RSS 2.0